Aeropuerto Internacional General Enrique Mosconi

Aeropuerto Internacional General Enrique Mosconi

Algemene Informatie

Het Aeropuerto Internacional General Enrique Mosconi is een internationale luchthaven gelegen in de stad Comodoro Rivadavia, in de provincie Chubut in Argentinië. De luchthaven is vernoemd naar General Enrique Mosconi, een Argentijnse militair en politicus.

Adres: Pastor Pluis 4370, Rada Tilly, Chubut, Argentinië

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Land van herkomst
Aerolíneas Argentinas Argentinië
Austral Líneas Aéreas Argentinië
Flybondi Argentinië

 

Het Aeropuerto Internacional General Enrique Mosconi wordt bediend door verschillende luchtvaartmaatschappijen. Aerolíneas Argentinas, Austral Líneas Aéreas en Flybondi zijn enkele van de belangrijkste maatschappijen die op deze luchthaven vliegen.

Voorzieningen

De luchthaven biedt verschillende faciliteiten en diensten om het reizen zo comfortabel mogelijk te maken. Passagiers hebben toegang tot gratis wifi in de terminal en er zijn ook verschillende eet- en drinkgelegenheden beschikbaar, waaronder cafés en restaurants.

Daarnaast zijn er ook winkels waar reizigers hun last-minute aankopen kunnen doen, zoals boeken, tijdschriften, souvenirs en meer. Bagagedepots en geldautomaten zijn ook beschikbaar op de luchthaven voor het gemak van de passagiers.

Transportopties

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar voor passagiers die van en naar de luchthaven willen reizen. Een populaire optie is het nemen van een taxi, die direct beschikbaar is buiten de terminal. Het is ook mogelijk om een auto te huren bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Het openbaar vervoer, zoals bussen, biedt ook verbindingen van en naar de luchthaven.

Jaarlijkse Passagiersaantallen

Het Aeropuerto Internacional General Enrique Mosconi verwelkomt jaarlijks een groot aantal reizigers. Gemiddeld passeren meer dan 1 miljoen passagiers de luchthaven per jaar. Dit maakt het een belangrijk knooppunt voor zowel binnenlandse als internationale reizigers die naar de regio reizen.

allevliegvelden.nl

Gerelateerde vliegvelden