Aeropuerto Internacional Ingeniero Ambrosio L.V. Taravella

Aeropuerto Internacional Ingeniero Ambrosio L.V. Taravella

Adres

Het Aeropuerto Internacional Ingeniero Ambrosio L.V. Taravella is gelegen in Cordoba, Argentinië. Het adres is Av. La Voz del Interior 8500, Bue Nac Oeste, X5029 Córdoba, Argentinië.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Aerolíneas Argentinas Buenos Aires, Rosario, Bariloche
Latam Airlines Buenos Aires, Mendoza, Santiago de Chile
Andes Líneas Aéreas Jujuy, Salta, Tucumán

Voorzieningen

Het vliegveld biedt een scala aan faciliteiten om het comfort van reizigers te verzekeren. Er zijn restaurants en cafés waar passagiers kunnen genieten van een maaltijd of een drankje. Daarnaast zijn er winkels waar souvenirs en andere benodigdheden kunnen worden gekocht. Het vliegveld heeft ook geldautomaten en wisselkantoren voor het gemak van reizigers.

Transportmogelijkheden

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar voor reizigers naar en van het vliegveld. Een populaire optie is de taxi, die gemakkelijk te vinden is bij de taxistandplaats buiten de terminal. Daarnaast zijn er autoverhuurbedrijven beschikbaar voor mensen die liever zelf rijden. Het openbaar vervoer wordt ook aangeboden en er is een bushalte in de buurt van het vliegveld.

Dagelijkse passagiersaantallen

Het Aeropuerto Internacional Ingeniero Ambrosio L.V. Taravella verwelkomt jaarlijks gemiddeld meer dan 2 miljoen reizigers. Met een constant groeiend aantal passagiers is het vliegveld een belangrijk knooppunt voor binnenlandse en internationale reizen in Argentinië.

allevliegvelden.nl

Gerelateerde vliegvelden