Aeropuerto Internacional Martín Miguel de Güemes

Luchthaven Aeropuerto Internacional Martín Miguel de Güemes – Salta, Argentinië

Algemene informatie

De Aeropuerto Internacional Martín Miguel de Güemes is een internationale luchthaven gelegen in de stad Salta, Argentinië. Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste luchthavens van het land en biedt uitstekende faciliteiten en diensten aan reizigers van over de hele wereld.

Adres

Het adres van de luchthaven is Route N°51 Km 5, 4400 Salta, Argentinië. Het is gunstig gelegen op ongeveer 4,4 km van het stadscentrum van Salta.

Luchtvaartmaatschappijen

De Aeropuerto Internacional Martín Miguel de Güemes bedient verschillende grote luchtvaartmaatschappijen die zorgen voor een breed scala aan vluchten. Enkele van de grootste luchtvaartmaatschappijen die actief zijn op deze luchthaven zijn:

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Aerolíneas Argentinas Buenos Aires, Córdoba, Rosario, Mendoza, Bariloche, Ushuaia
Latam Argentina Buenos Aires, Tucumán, Córdoba, Mendoza, Iguazú, São Paulo (Brazilië)
Andes Líneas Aéreas Buenos Aires, Santiago del Estero, Santa Cruz, Córdoba

Faciliteiten

De luchthaven biedt een breed scala aan faciliteiten voor de reizigers om hun reiservaring comfortabel te maken. Enkele van de faciliteiten die beschikbaar zijn op de luchthaven zijn onder andere:

  • Restaurants en cafés
  • Duty-free shops
  • Autoverhuurdiensten
  • Bank- en wisselkantoren
  • Gratis WiFi
  • Bagagedepot

Transportopties

Om van en naar de Aeropuerto Internacional Martín Miguel de Güemes te reizen, zijn er verschillende transportopties beschikbaar voor reizigers. Enkele van de meest populaire opties zijn:

  • Taxi’s: Er zijn taxistandplaatsen buiten de terminal waar reizigers een taxi kunnen nemen naar hun gewenste bestemming.
  • Bus: Er zijn regelmatige busdiensten die de luchthaven verbinden met verschillende delen van de stad.
  • Autoverhuur: Reizigers hebben ook de mogelijkheid om een auto te huren bij een van de verhuurkantoren op de luchthaven, waardoor ze gemakkelijk de stad kunnen verkennen.

Jaarlijkse passagiersaantallen

De Aeropuerto Internacional Martín Miguel de Güemes verwelkomt jaarlijks gemiddeld meer dan 1 miljoen passagiers. Dit maakt het een drukke luchthaven die continu groeit en zich ontwikkelt om aan de behoeften van de passagiers te voldoen.

allevliegvelden.nl

Gerelateerde vliegvelden