Aeropuerto Internacional Rosario Islas Malvinas

About Aeropuerto Internacional Rosario Islas Malvinas

Aeropuerto Internacional Rosario Islas Malvinas (internationaal vliegveld Rosario Islas Malvinas) is een belangrijke luchthaven gelegen in Rosario, de op twee na grootste stad van Argentinië. Met zijn moderne faciliteiten en uitgebreide vluchtverbindingen speelt het een essentiële rol in het internationale luchtvervoer van de regio. De luchthaven ligt op een strategische locatie op ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Rosario.

Adres:

Aeropuerto Internacional Rosario Islas Malvinas

Mendoza 2971, S2000 Rosario, Santa Fe, Argentinië

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Aerolíneas Argentinas Buenos Aires, Cordoba, Mendoza, Salta, Bariloche
LATAM Argentina Buenos Aires, Cordoba, Iguazu, Jujuy
Avianca Argentina Buenos Aires, Mendoza, Bariloche

Faciliteiten

De luchthaven biedt tal van faciliteiten en diensten om de reiservaring van passagiers zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zijn er diverse winkels, restaurants en cafés waar reizigers kunnen ontspannen, eten en winkelen. Er is ook gratis draadloos internet beschikbaar in het gehele terminalgebouw, zodat passagiers verbonden kunnen blijven tijdens hun reis.

Verder zijn er geldautomaten en wisselkantoren aanwezig voor het gemak van de reizigers. Een medisch centrum en een apotheek zijn ook beschikbaar voor noodgevallen. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid voor zowel korte als lange termijn verblijven.

Vervoersmogelijkheden

Reizigers kunnen op verschillende manieren naar Aeropuerto Internacional Rosario Islas Malvinas reizen. Taxi’s zijn beschikbaar bij de terminals en bieden een handige en snelle manier om naar het centrum van Rosario te komen. Een andere optie is om gebruik te maken van het openbaar vervoer, zoals bussen, die regelmatige diensten naar en van de luchthaven bieden.

Jaarlijks aantal reizigers

Gemiddeld verwelkomt Aeropuerto Internacional Rosario Islas Malvinas ongeveer 1 miljoen reizigers per jaar. Met zijn groeiende populariteit als toegangspoort tot de regio, neemt dit aantal gestaag toe.

allevliegvelden.nl

Gerelateerde vliegvelden