Buenos Aires (EZE)

Buenos Aires Luchthaven (EZE)

Adres

De luchthaven van Buenos Aires, ook wel bekend als Ezeiza, is gelegen op een afstand van ongeveer 35 kilometer van het stadscentrum van Buenos Aires. Het adres van de luchthaven is: Km 17,5 Autopista Tte. Gral. Ricchieri, B1802 Ezeiza, Buenos Aires, Argentinië.

Grote Luchtvaartmaatschappijen

Ezeiza Airport is een belangrijke luchthaven en bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten. Hier zijn de top 3 luchtvaartmaatschappijen die actief zijn op de luchthaven van Buenos Aires:

Luchtvaartmaatschappij Land van oorsprong
Aerolíneas Argentinas Argentinië
LATAM Airlines Chili
Avianca Colombia

Voorzieningen

De luchthaven van Buenos Aires biedt een breed scala aan voorzieningen om het verblijf van reizigers comfortabel te maken. Enkele faciliteiten die beschikbaar zijn op de luchthaven zijn onder andere winkels, restaurants, duty-free winkels, geldautomaten, wisselkantoren, toeristische informatiebalies en gratis wifi-verbindingen. Daarnaast zijn er ook hotels in de nabijheid van de luchthaven voor reizigers die een overnachting nodig hebben.

Vervoersmogelijkheden

Er zijn verschillende vervoersopties beschikbaar voor reizigers die van en naar de luchthaven van Buenos Aires willen komen. Enkele populaire opties zijn:

    • Taxi: Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar bij de luchthaven om reizigers naar hun bestemming te brengen. Het is altijd aanbevolen om de officiële luchthaventaxi’s te gebruiken en van tevoren de tarieven te controleren.
    • Bus: Verschillende buslijnen bieden diensten aan van en naar de luchthaven naar verschillende delen van de stad. Dit is een betaalbare optie voor reizigers die op zoek zijn naar budgetvervoer.
    • Autoverhuur: Op de luchthaven van Buenos Aires zijn verschillende autoverhuurbedrijven gevestigd. Reizigers kunnen een auto huren en zelf naar hun bestemming rijden.
    • Privé transfers: Voor een meer luxueuze en gemakkelijke transportmogelijkheid kunnen reizigers privé transfers boeken van en naar de luchthaven.

Jaarlijks aantal reizigers

De luchthaven van Buenos Aires is een van de drukste luchthavens in Zuid-Amerika. Elk jaar verwelkomt de luchthaven miljoenen reizigers, zowel binnenlandse als internationale passagiers. Met zijn moderne faciliteiten en uitstekende connectiviteit blijft de luchthaven van Buenos Aires een belangrijke hub voor luchtverkeer in de regio.

allevliegvelden.nl

Gerelateerde vliegvelden