Cairns Airport (CNS)

Cairns Airport (CNS)

Adres: Aviation Ave, Cairns City QLD 4870, Australië

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Qantas Sydney, Melbourne, Brisbane
Virgin Australia Sydney, Melbourne, Brisbane
Jetstar Airways Sydney, Melbourne, Brisbane

Cairns Airport, ook bekend als CNS, is een internationale luchthaven in Queensland, Australië. De luchthaven is gelegen in Cairns City en is een belangrijk knooppunt voor zowel binnenlandse als internationale vluchten.

Vervoersmogelijkheden

Er zijn verschillende vervoersmogelijkheden naar en vanaf Cairns Airport. Passagiers kunnen gebruik maken van de volgende opties:

Taxi

Direct buiten de aankomsthal bevindt zich een taxistandplaats waar passagiers gemakkelijk een taxi kunnen vinden. De rit naar het stadscentrum duurt ongeveer 10 minuten, afhankelijk van het verkeer.

Bus

Er zijn verschillende busmaatschappijen die een dienstregeling hebben van en naar de luchthaven. Passagiers kunnen gebruik maken van het openbaar vervoer om naar verschillende bestemmingen in Cairns te reizen. Het is raadzaam om de dienstregeling van tevoren te controleren.

Verhuurauto

Bij Cairns Airport zijn er diverse autoverhuurder aanwezig waar passagiers een auto kunnen huren. Dit geeft reizigers de vrijheid om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen.

Faciliteiten

Cairns Airport biedt een scala aan faciliteiten om het verblijf van passagiers aangenaam te maken. Enkele van deze faciliteiten zijn:

Winkels en restaurants

Er zijn diverse winkels en restaurants op de luchthaven waar passagiers kunnen winkelen en dineren. Van bekende merken tot lokale lekkernijen, er is voor ieder wat wils.

Lounges

Passagiers hebben de mogelijkheid om te ontspannen in de lounges van Cairns Airport. Hier kunnen ze genieten van comfortabele zitplaatsen, snacks en drankjes, en andere voorzieningen zoals gratis wifi.

Bagageservices

Er zijn bagageservices beschikbaar op de luchthaven, zoals bagagekluizen en bagagekarren, om het reizen met bagage gemakkelijker te maken.

Voor meer informatie over de faciliteiten op Cairns Airport kunnen passagiers terecht op de officiële website van de luchthaven.

Gerelateerde vliegvelden