Canberra Airport (CBR)Vliegveld Canberra (CBR)

Canberra Airport (CBR), ook wel bekend als Luchthaven Canberra, is de belangrijkste internationale luchthaven in de stad Canberra, de hoofdstad van Australië. Met een brede selectie van bestemmingen, zowel nationaal als internationaal, is Canberra Airport een belangrijke schakel in de luchtvaartindustrie van Australië.

Adres

Canberra Airport, Pialligo Avenue, Canberra, ACT 2609, Australië

Grootste luchtvaartmaatschappijen

Naam Bestemmingen
Qantas Nationale en internationale bestemmingen
Virgin Australia Nationale en internationale bestemmingen
Tigerair Australia Nationale bestemmingen

Canberra Airport bedient als een belangrijke hub voor Qantas, Virgin Australia en Tigerair Australia. Deze luchtvaartmaatschappijen bieden tal van bestemmingen aan zowel binnenlands als internationaal.

Faciliteiten

Canberra Airport biedt een verscheidenheid aan faciliteiten om tegemoet te komen aan de behoeften van reizigers. Hier zijn enkele van de faciliteiten die beschikbaar zijn op de luchthaven:

  • Restaurants en cafés – Geniet van een breed scala aan eetgelegenheden, variërend van fastfoodketens tot gezellige restaurants.
  • Winkels – Shopaholics kunnen hun hart ophalen in de verschillende winkels op Canberra Airport, inclusief belastingvrije winkels.
  • Parkeerfaciliteiten – Er zijn voldoende parkeerfaciliteiten beschikbaar voor zowel korte als lange termijn parkeren.
  • VIP-lounge – Voor degenen die op zoek zijn naar extra comfort en privacy, is er een VIP-lounge beschikbaar.
  • Autoverhuur – Reizigers kunnen gemakkelijk een auto huren bij de diverse autoverhuurbedrijven in de luchthaven.

Transportopties

Reizigers hebben verschillende transportopties om van en naar Canberra Airport te reizen:

  • Shuttlebussen – Er zijn verschillende shuttlebussen die regelmatig van en naar de luchthaven rijden en verbinding maken met belangrijke bestemmingen.
  • Taxi’s – Reizigers kunnen taxi’s nemen die beschikbaar zijn buiten de terminalgebouwen.
  • Openbaar vervoer – Er zijn ook regelmatige busdiensten beschikbaar die Canberra Airport met het stadscentrum en omliggende gebieden verbinden.
  • Autoverhuur – Voor degenen die de flexibiliteit van een eigen auto willen, zijn er verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven.

Canberra Airport biedt een naadloze reiservaring aan reizigers, met een breed scala aan faciliteiten en transportopties. Of u nu naar een binnenlandse of internationale bestemming vliegt, Canberra Airport heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en plezierige reis.


Gerelateerde vliegvelden