Gold Coast Airport (OOL)
Luchthaven Gold Coast

Luchthaven Gold Coast (OOL)

Algemene informatie

De luchthaven Gold Coast, ook bekend als OOL, is een belangrijk vliegveld dat de regio Gold Coast in Australië bedient. Het is gelegen in Coolangatta, een voorstad van de stad Gold Coast. De luchthaven heeft een strategische ligging en biedt tal van faciliteiten en diensten aan reizigers.

Adres

Adres: 1 Eastern Ave, Bilinga QLD 4225, Australië

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Land van herkomst
Jetstar Airways Australië
Virgin Australia Australië
Tigerair Australia Australië

Faciliteiten

De luchthaven Gold Coast biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten om het comfort en gemak van de reizigers te garanderen. Enkele van deze faciliteiten zijn onder andere:

  • Winkels en boetieks
  • Restaurants en cafés
  • Duty-free winkels
  • Autoverhuur
  • Bancomaten en geldwisselkantoren
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis bagagekarretjes

Transportopties

Er zijn verschillende manieren om van en naar de luchthaven Gold Coast te reizen:

Auto

De luchthaven is gemakkelijk bereikbaar met de auto via de Pacific Motorway (M1). Er zijn voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar, zowel op korte termijn als op lange termijn.

Shuttleservice

Er zijn verschillende shuttleservices die vervoer van en naar de luchthaven aanbieden. Deze shuttles kunnen van tevoren worden geboekt en bieden een handige en comfortabele optie voor reizigers.

Openbaar vervoer

Reizigers kunnen ook gebruik maken van het openbaar vervoer om naar de luchthaven te reizen. Buslijnen bedienen de luchthaven en bieden een betaalbare optie voor vervoer.

Voor reizigers die een naadloze ervaring willen, biedt de luchthaven Gold Coast een uitgebreide reeks faciliteiten en diensten. Met gemakkelijke bereikbaarheid en tal van vervoersmogelijkheden is deze luchthaven de ideale keuze voor zowel binnenlandse als internationale reizigers.

Gerelateerde vliegvelden