Hobart International Airport (HBA)

Hobart International Airport (HBA)

Adres

Hobart International Airport is gelegen op nabij de stad Cambridge, Tasmanië, Australië.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Qantas Sydney, Melbourne, Canberra
Virgin Australia Sydney, Melbourne, Brisbane
Jetstar Airways Sydney, Melbourne

Hobart International Airport, ook wel bekend als HBA, is de belangrijkste luchthaven in Hobart, de hoofdstad van Tasmanië, Australië. De luchthaven is strategisch gelegen nabij de stad Cambridge, op slechts 17 kilometer ten noordoosten van het stadscentrum.

Faciliteiten

Hobart International Airport beschikt over een scala aan faciliteiten om het comfort en het gemak van reizigers te garanderen. Er zijn verschillende duty-free winkels waar passagiers diverse producten kunnen kopen, waaronder parfums, cosmetica, alcohol en tabak. Daarnaast zijn er tal van eet- en drinkgelegenheden waar reizigers kunnen genieten van een maaltijd of een verfrissend drankje.

De luchthaven heeft ook geldwisselkantoren en geldautomaten beschikbaar, evenals een postkantoor voor het versturen van ansichtkaarten of brieven. Voor zakelijke reizigers zijn er vergader- en conferentiefaciliteiten beschikbaar. Bovendien biedt de luchthaven gratis WiFi-toegang voor passagiers die verbonden willen blijven tijdens hun reis.

Transportopties

Voor reizigers die naar of van Hobart International Airport willen reizen, zijn er verschillende transportopties beschikbaar.

Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven hebben kantoren op de luchthaven, waaronder Avis, Budget, Europcar en Hertz. Het is mogelijk om een auto te huren om zelfstandig te rijden naar de gewenste bestemming.

Openbaar vervoer: Er zijn verschillende buslijnen die passagiers naar en van Hobart International Airport kunnen brengen. Deze bussen bieden betrouwbare en betaalbare transportopties voor reizigers die geen eigen voertuig hebben.

Taxi’s: Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar buiten de aankomsthal van de luchthaven. Passagiers kunnen gemakkelijk een taxi nemen om naar hun bestemming te reizen. Het is aan te raden om vooraf een taxi te boeken om wachttijden te vermijden.

Hobart International Airport (HBA) is de belangrijkste toegangspoort tot de prachtige stad Hobart en de omliggende regio’s van Tasmanië. Met een breed scala aan faciliteiten en transportopties, zorgt de luchthaven ervoor dat reizigers een aangename en gemakkelijke ervaring hebben tijdens hun reis.

Gerelateerde vliegvelden