Aeroporto Internacional de Curitiba – Afonso Pena

Welkom op de pagina van het Aeroporto Internacional de Curitiba – Afonso Pena

Adres van het vliegveld

Aeroporto Internacional de Curitiba – Afonso Pena

São José dos Pinhais – PR, 83010-900

Brazilië

Belangrijkste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Land van oorsprong
TAM Airlines Brazilië
Azul Brazilian Airlines Brazilië
Gol Transportes Aéreos Brazilië

 

Als een van de belangrijkste luchthavens in Brazilië is het Aeroporto Internacional de Curitiba – Afonso Pena een belangrijke hub in de regio. Elk jaar verwelkomt het vliegveld miljoenen passagiers van over de hele wereld. Het vliegveld ligt in de stad São José dos Pinhais, op ongeveer 18 kilometer van het stadscentrum van Curitiba.

Met moderne faciliteiten en een gevarieerd aanbod aan diensten is dit vliegveld een comfortabele en efficiënte plek voor reizigers. Passagiers kunnen genieten van diverse eet- en drinkgelegenheden, winkels, belastingvrije winkels en duty-free winkels. Daarnaast zijn er ook geldautomaten, een wisselkantoor en een apotheek aanwezig.

Transport naar en van het vliegveld is goed geregeld. Reizigers kunnen gebruik maken van taxi’s, huurauto’s en gedeelde pendeldiensten, die beschikbaar zijn bij de luchthaven. Daarnaast is er ook een busverbinding tussen de luchthaven en het stadscentrum van Curitiba. Deze opties bieden gemak en flexibiliteit voor reizigers om hun bestemming te bereiken.

Jaarlijks wordt het Aeroporto Internacional de Curitiba – Afonso Pena druk bezocht door vele reizigers. Gemiddeld worden er meer dan 7 miljoen passagiers per jaar op dit vliegveld verwelkomd. Deze hoge aantallen weerspiegelen de populariteit en de belangrijke rol van dit vliegveld in de luchtvaartsector van Brazilië.

Of u nu op doorreis bent, op vakantie gaat of een zakenreis maakt, het Aeroporto Internacional de Curitiba – Afonso Pena biedt een vlotte en aangename reiservaring. Met uitstekende faciliteiten, een breed scala aan luchtvaartmaatschappijen en goede transportverbindingen is dit vliegveld een belangrijk knooppunt voor reizigers die Brazilië bezoeken.

Gerelateerde vliegvelden