Aeroporto Internacional de Recife/Guararapes – Gilberto Freyre

Beschrijving van het vliegveld Aeroporto Internacional de Recife/Guararapes – Gilberto Freyre

Adres

Het Aeroporto Internacional de Recife/Guararapes – Gilberto Freyre is gelegen op het volgende adres:

Praça Ministro Salgado Filho, s/n – Imbiribeira, Recife – PE, 51210-010, Brazilië.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
TAM Airlines São Paulo, Brasília, Rio de Janeiro, Fortaleza, Salvador
GOL Airlines São Paulo, Brasília, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Fortaleza
Azul Brazilian Airlines São Paulo, Brasília, Belo Horizonte, Salvador, Manaus

 

Het Aeroporto Internacional de Recife/Guararapes – Gilberto Freyre is een belangrijke luchthaven in de stad Recife, Brazilië. Het is vernoemd naar Gilberto Freyre, een beroemde Braziliaanse socioloog. Deze luchthaven bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten en is uitgerust met moderne faciliteiten om het reizen voor passagiers comfortabel te maken.

Jaarlijks passeren gemiddeld ongeveer 8 miljoen reizigers de Aeroporto Internacional de Recife/Guararapes – Gilberto Freyre, waardoor het een drukke en levendige luchthaven is.

Faciliteiten

Het vliegveld biedt diverse faciliteiten om aan de behoeften van de reizigers te voldoen, waaronder:

  • Restaurants en cafés: Er zijn verschillende eetgelegenheden waar passagiers kunnen genieten van een maaltijd of een drankje.
  • Winkels: Verschillende winkels bieden een breed scala aan producten, variërend van souvenirs tot duty-free artikelen.
  • Geldautomaten: Er zijn geldautomaten beschikbaar om gemakkelijk geld op te nemen.
  • Bagagekluizen: Passagiers kunnen hun bagage veilig opslaan in de beschikbare kluisjes.
  • Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven bieden hun diensten aan, zodat passagiers gemakkelijk een voertuig kunnen huren.

Transportopties

Om van en naar de Aeroporto Internacional de Recife/Guararapes – Gilberto Freyre te reizen, kunnen reizigers gebruikmaken van de volgende transportopties:

  • Taxi: Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar buiten de luchthaventerminal, waardoor reizigers gemakkelijk een taxi kunnen nemen naar hun bestemming.
  • Openbaar vervoer: Er zijn ook busverbindingen beschikbaar van en naar de luchthaven, waardoor reizigers een betaalbare optie hebben om naar het centrum van Recife te reizen.
  • Privévervoer: Verschillende privévervoersdiensten bieden transfers van en naar de luchthaven aan. Dit kan vooraf worden gereserveerd voor extra gemak.

Kortom, het Aeroporto Internacional de Recife/Guararapes – Gilberto Freyre is een belangrijk vliegveld in Brazilië dat vele bestemmingen bedient en uitgerust is met moderne faciliteiten om het reizen voor passagiers zo comfortabel mogelijk te maken. Met zijn gunstige ligging en verschillende transportopties is het een ideale keuze voor reizigers die Recife en de omliggende gebieden willen verkennen.

Gerelateerde vliegvelden