Brasília (BSB)

Luchthaven Brasília (BSB)

Luchthaven Adres Jaarlijks aantal reizigers
Brasília Luchthaven (BSB) SHTN Trecho 01 Conjunto 1B – Brasilia – DF, 70800-200, Brazilië Gemiddeld 20 miljoen reizigers per jaar

Belangrijkste Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Landelijke of internationale vluchten
Gol Linhas Aéreas Beide
Latam Airlines Beide
Azul Linhas Aéreas Beide

Voorzieningen

De luchthaven Brasília biedt een scala aan faciliteiten voor de passagiers. Er zijn verschillende winkels waar reizigers kunnen winkelen voor kleding, elektronica, boeken, souvenirs en nog veel meer. Er zijn ook diverse restaurants en cafés waar passagiers kunnen genieten van een maaltijd of een drankje voor of na hun vlucht.

Daarnaast zijn er ook diensten zoals geldautomaten, wisselkantoren, bagageservices en taxfreewinkels beschikbaar. Passagiers kunnen ook gebruikmaken van de gratis wifi-service op de luchthaven.

Vervoersmogelijkheden van en naar de luchthaven

Er zijn verschillende vervoersopties beschikbaar voor reizigers die van en naar de luchthaven Brasília willen reizen:

    • Taxi: Passagiers kunnen een taxi nemen vanaf de luchthaven naar hun bestemming in Brasília. Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar buiten de aankomsthal.
    • Bus: Er zijn verschillende buslijnen die de luchthaven verbinden met verschillende delen van de stad. Passagiers kunnen gebruikmaken van het openbaar vervoer om naar hun bestemming te reizen.
    • Huurauto: Op de luchthaven zijn er ook autoverhuurbedrijven beschikbaar waar reizigers een auto kunnen huren om te gebruiken tijdens hun verblijf in Brasília.

De luchthaven van Brasília (BSB) is een belangrijk knooppunt voor zowel binnenlandse als internationale vluchten in Brazilië. Het ligt in de hoofdstad Brasília, en het adres is SHTN Trecho 01 Conjunto 1B, Brasilia – DF, 70800-200, Brazilië.

Met gemiddeld 20 miljoen reizigers per jaar is de luchthaven Brasília een drukke en goed uitgeruste faciliteit. Het biedt een breed scala aan faciliteiten en services om ervoor te zorgen dat passagiers comfortabel en gemakkelijk kunnen reizen.

Gerelateerde vliegvelden