Fortaleza (FOR)

Fortaleza Airport (FOR)

Algemene informatie

Fortaleza Airport, ook wel bekend als Pinto Martins – Fortaleza sinds 2004, is een belangrijk vliegveld in Brazilië. Het internationale vliegveld ligt in de staat Ceará in de stad Fortaleza. Het vliegveld dient als een toegangspoort tot het populaire toeristische gebied en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Met een uitgebreide selectie van luchtvaartmaatschappijen en faciliteiten is Fortaleza Airport ideaal voor zowel toeristen als zakelijke reizigers.

Adres

Adres: Avenida Senador Carlos Jereissati, 3000 – Serrinha, Fortaleza – CE, 60741-900, Brazilië

Belangrijkste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Land van herkomst
TAP Air Portugal Portugal
GOL Linhas Aéreas Brazilië
Azul Brazilian Airlines Brazilië

Faciliteiten

Fortaleza Airport beschikt over een breed scala aan faciliteiten om het comfort van reizigers te garanderen. Van restaurants en winkels tot geldautomaten en wisselkantoren, alles is aanwezig om aan de behoeften van passagiers te voldoen. Gratis Wi-Fi is beschikbaar in het hele terminalgebouw, zodat reizigers altijd verbonden kunnen blijven tijdens hun reis. Daarnaast zijn er ook lounges beschikbaar voor diegenen die op zoek zijn naar extra comfort en luxe tijdens hun verblijf op de luchthaven.

Transportopties

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar voor reizigers die van en naar Fortaleza Airport willen reizen. Een populaire optie is het nemen van een taxi of een gedeelde rit-service, die beschikbaar zijn buiten het terminalgebouw. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het openbaar vervoer, zoals bussen, die regelmatig van en naar het vliegveld rijden. Voor diegenen die meer flexibiliteit wensen, kunnen autoverhuurdiensten worden gevonden op de luchthaven.

Jaarlijks aantal reizigers

Gemiddeld reizen er jaarlijks ongeveer 6 miljoen passagiers door Fortaleza Airport. Dit aantal blijft stijgen, aangezien het toerisme naar dit gebied blijft groeien. Met de groeiende populariteit van Fortaleza als vakantiebestemming wordt er voortdurend gewerkt aan de uitbreiding en verbetering van de luchthavenfaciliteiten om aan de vraag van de reizigers te voldoen.

Gerelateerde vliegvelden