São Paulo (GRU)

Luchthaven São Paulo (GRU)

Adres

Aeroporto Internacional de São Paulo – Guarulhos

Rod. Hélio Smidt, s/nº- Cumbica, Guarulhos – SP, 07190-100, Brazilië

Belangrijkste Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Code Land
Gol Linhas Aéreas G3 Brazilië
Tam Linhas Aéreas JJ Brazilië
Azul Linhas Aéreas AD Brazilië

Voorzieningen

Luchthaven São Paulo biedt verschillende faciliteiten aan voor de reizigers. Het beschikt over een ruime keuze aan winkels, restaurants en cafés, waar passagiers kunnen genieten van diverse gerechten en souvenirs kunnen kopen. Daarnaast zijn er ook banken, geldautomaten en wisselkantoren beschikbaar op de luchthaven.

De luchthaven heeft ook uitstekende parkeermogelijkheden waar passagiers hun voertuigen kunnen achterlaten tijdens hun reis.

Vervoersmogelijkheden

Reizen van en naar Luchthaven São Paulo kan gemakkelijk worden gedaan met verschillende vervoersopties.

Trein: De luchthaven is verbonden met de stad São Paulo via de CPTM-lijn 13. Passagiers kunnen de trein nemen om naar de luchthaven te reizen.

Bus: Er zijn verschillende lokale en regionale busdiensten die passagiers van en naar de luchthaven vervoeren. Deze bussen bieden een handige manier van transport voor reizigers die naar hun bestemming in de stad willen gaan.

Taxi: Taxiservice is beschikbaar bij de luchthaven voor passagiers die liever met de taxi reizen. Het is een handige en snelle manier om naar verschillende locaties in São Paulo te gaan.

Jaarlijks aantal reizigers

De luchthaven São Paulo (GRU) verwelkomt jaarlijks gemiddeld meer dan 43 miljoen reizigers. Met zoveel passagiers is de luchthaven een belangrijk knooppunt voor internationale en binnenlandse reizen in Brazilië.

Gerelateerde vliegvelden