Aeropuerto Internacional Carriel Sur

Aeropuerto Internacional Carriel Sur – Luchthavenbeschrijving

Algemene informatie

Aeropuerto Internacional Carriel Sur is een belangrijke luchthaven gelegen in Talcahuano, Chili. Deze luchthaven bedient de stad Concepción en de omliggende regio’s. Het is een drukke luchthaven met moderne faciliteiten en biedt binnenlandse en internationale vluchten aan. Jaarlijks reizen duizenden passagiers via deze luchthaven.

Adres

Adres: Aeropuerto Carriel Sur, Los Morros s/n, Talcahuano, Chili.

Luchtvaartmaatschappijen

Ranking Luchtvaartmaatschappij
1 LATAM Airlines
2 Sky Airline
3 Aerolíneas Argentinas

Faciliteiten

Aeropuerto Internacional Carriel Sur biedt een scala aan faciliteiten om het reizen comfortabel te maken. Voorzieningen op de luchthaven zijn onder andere duty-free winkels waar passagiers belastingvrije producten kunnen kopen, restaurants en cafés waar reizigers kunnen ontspannen en genieten van een maaltijd of een drankje, evenals geldautomaten en geldwisseldiensten voor financiële transacties.

Vervoersmogelijkheden

Reizigers hebben verschillende opties om van en naar Aeropuerto Internacional Carriel Sur te komen. Hier zijn enkele van de belangrijkste vervoersmogelijkheden:

    • Shuttlebussen: Er zijn regelmatige shuttlebussen beschikbaar die passagiers rechtstreeks van de luchthaven naar verschillende bestemmingen in Concepción en de nabijgelegen steden brengen.
    • Taxi’s: Taxi’s zijn een handige optie voor reizigers die een snelle en directe rit naar hun bestemming willen. Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar bij de luchthaven.
    • Autoverhuur: Reizigers kunnen ook een auto huren bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Dit biedt flexibiliteit en vrijheid om de omgeving op eigen tempo te verkennen.

Jaarlijks aantal reizigers

Gemiddeld reizen er elk jaar duizenden passagiers via Aeropuerto Internacional Carriel Sur. Dit maakt het tot een drukke en belangrijke luchthaven voor zowel binnenlandse als internationale vluchten.

Gerelateerde vliegvelden