Aeropuerto Internacional La Florida

Aeropuerto Internacional La Florida

Adres:

Het Aeropuerto Internacional La Florida is gelegen in La Serena, Chili. Het precieze adres is:

Avenida Francisco de Aguirre 1879, La Serena, Chili.

Vliegmaatschappijen:

Het Aeropuerto Internacional La Florida bedient een breed scala aan vliegmaatschappijen. Hier zijn de drie grootste maatschappijen die vanaf dit vliegveld opereren:

1. LAN Airlines | Santiago, Puerto Montt, Antofagasta
2. Sky Airline | Santiago, Concepcion, Calama
3. JetSMART | Santiago, La Paz, Mendoza

Faciliteiten:

Het vliegveld biedt verschillende faciliteiten om het comfort van de reizigers te garanderen. Enkele van de belangrijkste faciliteiten zijn:

1. Restaurants en cafés: Er zijn diverse eet- en drinkgelegenheden, waaronder restaurants en cafés, waar reizigers kunnen genieten van zowel lokale als internationale gerechten.

2. Winkels en boetieks: Het vliegveld heeft een verscheidenheid aan winkels waar reizigers souvenirs, kleding en andere benodigdheden kunnen kopen.

3. Geldautomaten en wisselkantoren: Er zijn verschillende geldautomaten en wisselkantoren beschikbaar voor het wisselen van valuta en het opnemen van geld.

4. Duty-free winkels: Voor reizigers die belastingvrije goederen willen kopen, zijn er duty-free winkels op het vliegveld.

5. Bagagekluizen: Voor het veilig opbergen van bagage zijn er bagagekluizen beschikbaar bij het vliegveld.

Vervoersmogelijkheden:

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar voor reizigers om van en naar het Aeropuerto Internacional La Florida te komen. Enkele van de belangrijkste vervoermiddelen zijn:

1. Taxi’s: Taxi’s zijn een handige en betrouwbare manier om van het vliegveld naar uw bestemming te reizen. Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar bij de terminaluitgang.

2. Huurauto’s: Voor reizigers die graag zelf willen rijden, zijn er verschillende autoverhuurbedrijven beschikbaar op het vliegveld.

3. Shuttlebussen: Verschillende hotels en touroperators bieden shuttlebusservices van en naar het vliegveld aan. Het is raadzaam om vooraf uw reservering te maken.

4. Openbaar vervoer: Er zijn ook busdiensten beschikbaar voor reizigers die gebruik willen maken van het lokale openbaar vervoer.

Jaarlijks aantal reizigers:

Het Aeropuerto Internacional La Florida is een druk vliegveld en bedient een groot aantal passagiers per jaar. Het gemiddelde aantal reizigers per jaar bedraagt ongeveer 1,5 miljoen.

Of u nu een inwoner van La Serena bent of een bezoeker vanuit het buitenland, het Aeropuerto Internacional La Florida biedt alle nodige faciliteiten om uw reiservaring zo aangenaam mogelijk te maken. Met een breed scala aan vliegmaatschappijen en transportmogelijkheden is het vliegveld goed verbonden met zowel binnenlandse als internationale bestemmingen. Geniet van de faciliteiten en vlieg gemakkelijk van en naar Aeropuerto Internacional La Florida!

Gerelateerde vliegvelden