Antofagasta (BBA)

Algemene informatie

De Luchthaven Antofagasta, ook bekend als de Cerro Moreno International Airport, is een van de belangrijkste luchthavens in Chili. Gelegen in de stad Antofagasta, bedient het de regio Antofagasta en biedt het zowel binnenlandse als internationale vluchten.

Adres

Adres: Av. Andrés Sabella Gálvez 3560, Antofagasta, Chili

Airlines

Luchtvaartmaatschappij Land van herkomst
LATAM Airlines Chili
SKY Airline Chili
Avianca Colombia

Voorzieningen

De luchthaven Antofagasta biedt verschillende faciliteiten voor reizigers. Deze omvatten onder andere gratis wifi, geldautomaten, restaurants, winkels en een duty-free winkel. Er zijn ook autoverhuurbedrijven beschikbaar voor reizigers die een voertuig willen huren tijdens hun verblijf in Antofagasta.

Transportopties

Reizigers kunnen verschillende transportopties gebruiken om van en naar de luchthaven Antofagasta te komen. Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar buiten de terminal en er is ook een officiële pendeldienst die passagiers naar het stadscentrum vervoert. Bovendien kunnen reizigers ervoor kiezen om een auto te huren bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven.

Jaarlijks aantal reizigers

Gemiddeld reizen ongeveer 1,5 miljoen passagiers per jaar via de luchthaven Antofagasta. Dit aantal kan variëren afhankelijk van seizoensinvloeden en economische factoren.

Gerelateerde vliegvelden