Concepción (CCP)

Luchthaven Concepción (CCP)

Adres

De luchthaven Concepción (CCP) is gelegen in de stad Concepción, in de Biobío regio van Chili. Het adres van de luchthaven is Calle Aeropuerto 123, Concepción, Chili.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
LATAM Airlines Santiago, Antofagasta, Puerto Montt
Sky Airline Santiago, Iquique, Arica
JetSmart Santiago, La Serena, Puerto Montt

 

Luchthaven Concepción biedt vluchten aan van verschillende luchtvaartmaatschappijen. De drie grootste luchtvaartmaatschappijen die op deze luchthaven opereren zijn LATAM Airlines, Sky Airline en JetSmart. LATAM Airlines biedt vluchten aan naar bestemmingen zoals Santiago, Antofagasta en Puerto Montt. Sky Airline vliegt naar Santiago, Iquique en Arica. JetSmart heeft vluchten naar Santiago, La Serena en Puerto Montt.

Voorzieningen

Luchthaven Concepción biedt verschillende faciliteiten en voorzieningen om het reizigerscomfort te verbeteren. Enkele van de faciliteiten op de luchthaven zijn:

  • Restaurants en cafés
  • Winkels en boetieks
  • Duty-free winkels
  • Autoverhuur
  • Wifi
  • Bagagekluizen

Reizigers kunnen genieten van een maaltijd in een van de restaurants of cafés op de luchthaven, of souvenirs en andere benodigdheden kopen bij de winkels en boetieks. Duty-free winkels bieden belastingvrije aankopen aan. Autoverhuur is beschikbaar voor diegenen die een voertuig willen huren om de stad en de nabijgelegen attracties te verkennen. Wifi is beschikbaar in de terminal voor reizigers die verbonden willen blijven. Bagagekluizen zijn beschikbaar om bagage veilig op te bergen tijdens het wachten op een vlucht.

Vervoersmogelijkheden

Luchthaven Concepción is goed bereikbaar via verschillende vervoersmogelijkheden. Enkele opties om van en naar de luchthaven te reizen zijn:

  • Taxi’s: Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar buiten de terminal voor gemakkelijk transport naar het stadscentrum of andere locaties.
  • Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven hebben vestigingen op de luchthaven voor diegenen die liever zelf willen rijden.
  • Openbaar vervoer: Er zijn busdiensten beschikbaar die reizigers van en naar de luchthaven kunnen brengen.

Reizigers kunnen kiezen uit verschillende vervoersmogelijkheden voor hun reis van en naar Luchthaven Concepción. Taxi’s bieden een handige en directe vervoersoptie, terwijl autoverhuur flexibiliteit en vrijheid biedt om de omgeving te verkennen. Openbaar vervoer is een betaalbare optie voor diegenen die liever met de bus reizen.

Jaarlijks aantal reizigers

Gemiddeld reizen er jaarlijks ongeveer 500.000 passagiers via Luchthaven Concepción.

Kortom, Luchthaven Concepción (CCP) is de belangrijkste luchthaven in de regio Biobío van Chili. Met verschillende luchtvaartmaatschappijen die bestemmingen binnen en buiten Chili bedienen, biedt de luchthaven een scala aan faciliteiten voor het comfort van de reizigers. De luchthaven is goed verbonden met diverse vervoersmogelijkheden, waaronder taxidiensten, autoverhuur en openbaar vervoer. Gemiddeld reizen jaarlijks ongeveer 500.000 passagiers via Luchthaven Concepción.

Gerelateerde vliegvelden