La Serena (LSC)

Luchthaven La Serena (LSC)

Adres:

Luchthaven La Serena is gelegen aan de Avenida Diego Portales 2300, La Serena, Chili.

Luchtvaartmaatschappijen

Maatschappij Bestemmingen
LATAM Airlines Santiago, Antofagasta, Concepción
Sky Airline Santiago, Calama, Valparaíso
JetSMART Santiago, Valparaíso, Copiapó

Voorzieningen

Luchthaven La Serena biedt een scala aan voorzieningen voor reizigers. Er zijn verschillende winkels waar je souvenirs, tijdschriften, eten en drinken kunt kopen. Daarnaast zijn er verschillende eetgelegenheden waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en snacks.

De luchthaven heeft ook faciliteiten voor gehandicapte reizigers, zoals aangepaste toiletten en rolstoeltoegankelijke routes. Er is ook gratis draadloos internet beschikbaar in het hele terminalgebouw.

Transportopties

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar om van en naar Luchthaven La Serena te reizen. Reizigers kunnen ervoor kiezen om een taxi te nemen, die beschikbaar zijn buiten het terminalgebouw. Daarnaast is er parkeergelegenheid beschikbaar voor degenen die ervoor kiezen om met hun eigen voertuig naar de luchthaven te reizen.

Er zijn ook verschillende busmaatschappijen die regelmatige diensten aanbieden naar verschillende bestemmingen in de omgeving. Deze bussen vertrekken vanaf het busstation bij de luchthaven en bieden een betaalbare en handige manier om naar je volgende bestemming te reizen.

Aantal reizigers

Luchthaven La Serena verwelkomt jaarlijks gemiddeld zo’n 400.000 reizigers. Dit aantal varieert echter afhankelijk van het toeristische seizoen en de beschikbare vluchten.

Of je nu naar La Serena reist voor zaken of plezier, de luchthaven biedt alles wat je nodig hebt om je reis comfortabel en gemakkelijk te maken. Met een breed scala aan voorzieningen en transportopties is Luchthaven La Serena de perfecte toegangspoort tot deze prachtige stad en de omliggende gebieden.

Gerelateerde vliegvelden