Aeropuerto Internacional Camilo Daza

Aeropuerto Internacional Camilo Daza

Algemeen

Het Aeropuerto Internacional Camilo Daza is een internationale luchthaven gelegen in Cúcuta, Colombia. Het is de op twee na grootste luchthaven in het land en is vernoemd naar de voormalige Colombiaanse luchtmachtofficier Camilo Daza. De luchthaven bedient zowel nationale als internationale vluchten en is een belangrijke hub voor passagiersvervoer in de regio.

Adres: Cúcuta, Colombia

Belangrijkste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Land van herkomst
Avianca Colombia
Copa Airlines Panama
EasyFly Colombia

Voorzieningen

Duty-free winkels: Ja
Restaurants en cafés: Ja
Wifi: Ja
Valutawissel: Ja

Vervoersmogelijkheden

Bus: Er zijn regelmatige busdiensten beschikbaar van en naar het vliegveld. Passagiers kunnen de bus nemen om naar verschillende delen van Cúcuta en omliggende gebieden te reizen.
Taxi: Er zijn taxidiensten beschikbaar voor passagiers die naar hun bestemmingen willen reizen. De taxistandplaats bevindt zich buiten de terminal.
Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven zijn aanwezig op de luchthaven, waaronder internationale en lokale bedrijven. Passagiers kunnen een auto huren om de stad en de omliggende gebieden te verkennen.

Jaarlijks wordt de luchthaven van Camilo Daza door miljoenen reizigers bezocht. Het gemiddelde aantal reizigers per jaar bedraagt ​​ongeveer 2,5 miljoen.

Gerelateerde vliegvelden