Aeropuerto Internacional El Dorado

Aeropuerto Internacional El Dorado

Adres

Aeropuerto Internacional El Dorado is gelegen in Bogotá, Colombia.

Belangrijkste Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Aantal Bestemmingen Vlootgrootte
Avianca 114 160+
Viva Air 27 27
Copa Airlines 79 100+

Voorzieningen

Aeropuerto Internacional El Dorado biedt een breed scala aan voorzieningen om het comfort en gemak van reizigers te waarborgen. De luchthaven beschikt over diverse eet- en drinkgelegenheden, variërend van restaurants tot cafés en bars. Daarnaast zijn er winkels waar reizigers souvenirs, kleding en andere benodigdheden kunnen kopen. Voor zakenreizigers zijn er vergaderfaciliteiten en zakelijke lounges beschikbaar. De luchthaven biedt gratis wifi aan en er zijn geldautomaten en wisselkantoren beschikbaar. Voor reizigers met speciale behoeftes zijn er ook faciliteiten zoals rolstoeltoegankelijke voorzieningen, kinderspeelruimtes en rustzones.

Vervoersmogelijkheden

Reizigers hebben verschillende opties om van en naar Aeropuerto Internacional El Dorado te komen. Het openbaar vervoer biedt een handige en betaalbare optie. Er zijn busdiensten die de luchthaven verbinden met verschillende delen van de stad. Taxi’s zijn ook beschikbaar bij de luchthaven en bieden een snelle en gemakkelijke manier om naar de gewenste bestemming te komen. Daarnaast zijn er autoverhuurbedrijven op de luchthaven voor reizigers die liever zelf rijden. Voor degenen die liever met eigen auto reizen, biedt de luchthaven voldoende parkeergelegenheid.

Jaarlijkse Aantal Reizigers

Aeropuerto Internacional El Dorado is een van de drukste luchthavens in Latijns-Amerika en verwelkomt jaarlijks miljoenen reizigers. Gemiddeld verwerkt de luchthaven meer dan 30 miljoen passagiers per jaar.

Gerelateerde vliegvelden