Aeropuerto Internacional Gustavo Rojas Pinilla

Aeropuerto Internacional Gustavo Rojas Pinilla

Algemene informatie

Het Aeropuerto Internacional Gustavo Rojas Pinilla (voorheen bekend als de Luchthaven van San Andrés) is de belangrijkste luchthaven op het eiland San Andrés, gelegen in Colombia. De luchthaven is vernoemd naar Gustavo Rojas Pinilla, een voormalige Colombiaanse president. Met haar locatie in de Caribische Zee is deze luchthaven een belangrijk knooppunt voor zowel binnenlandse als internationale vluchten.

Adres

Aeropuerto Internacional Gustavo Rojas Pinilla: Route 5, San Andrés, Colombia

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Avianca Bogotá, Medellín, Cali
Viva Air Colombia Bogotá, Medellín
LATAM Colombia Bogotá, Medellín

Voorzieningen

Het Aeropuerto Internacional Gustavo Rojas Pinilla biedt verschillende faciliteiten om te voldoen aan de behoeften van reizigers. Er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden waar passagiers kunnen genieten van lokale en internationale gerechten. Daarnaast zijn er diverse winkels waar souvenirs, kleding en accessoires kunnen worden gekocht. Verder zijn er informatiebalies, geldautomaten en wisselkantoren aanwezig voor het gemak van reizigers.

Transportopties

Reizigers hebben verschillende opties om van en naar Aeropuerto Internacional Gustavo Rojas Pinilla te reizen. Een populaire keuze is het gebruik van taxi’s, waarvan er velen beschikbaar zijn buiten de luchthaven. Daarnaast zijn er ook bus- en shuttle services beschikbaar die passagiers naar verschillende bestemmingen op het eiland kunnen brengen. Autoverhuur is ook een optie voor reizigers die graag hun eigen vervoer willen hebben tijdens hun verblijf op San Andrés.

Jaarlijkse Passagiers

Gemiddeld verwelkomt Aeropuerto Internacional Gustavo Rojas Pinilla ongeveer 2 miljoen reizigers per jaar. Deze aantallen blijven toenemen vanwege de groeiende populariteit van het eiland San Andrés als toeristische bestemming.

Gerelateerde vliegvelden