Aeropuerto Internacional Palonegro

Aeropuerto Internacional Palonegro

Beschrijving

Aeropuerto Internacional Palonegro is een internationale luchthaven gelegen in Lebrija, Santander, Colombia. Het is vernoemd naar de nabijgelegen bergketen Sierra de Palonegro. De luchthaven bedient de stad Bucaramanga en haar omgeving. Met moderne faciliteiten en een breed scala aan vluchten is Aeropuerto Internacional Palonegro een belangrijke toegangspoort tot het noordoosten van Colombia.

Adres

Aeropuerto Internacional Palonegro

Lebrija, Santander

Colombia

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Avianca Cartagena, Bogotá, Medellín
Copa Airlines Panama-Stad, Miami
EasyFly Cali, Santa Marta, Cúcuta

Faciliteiten

Duty-free winkels

Er zijn verschillende duty-free winkels beschikbaar op de luchthaven, waar reizigers allerlei belastingvrije producten kunnen kopen, zoals parfums, alcoholische dranken, chocolade en souvenirs.

Restaurants en cafés

Er zijn diverse restaurants en cafés op de luchthaven waar reizigers kunnen genieten van verschillende gerechten en drankjes, variërend van lokale specialiteiten tot internationale smaken.

Autoverhuur

Voor reizigers die de vrijheid willen hebben om zelf rond te rijden, zijn er autoverhuurbedrijven beschikbaar op de luchthaven, waaronder bekende merken als Avis, Hertz en Europcar.

Transportopties

Taxi

Reizigers kunnen een taxi nemen vanaf de luchthaven naar hun bestemming. Er zijn genoeg officiële taxistandplaatsen buiten de aankomsthal waar men gemakkelijk een taxi kan vinden.

Bus

Er zijn verschillende buslijnen die verbinding maken met de luchthaven en de omliggende steden. Dit is een betaalbare optie voor reizigers die geen eigen auto willen huren.

Jaarlijks aantal reizigers

Gemiddeld reizen er jaarlijks ongeveer 2 miljoen passagiers via Aeropuerto Internacional Palonegro. Deze luchthaven heeft een goede verbinding met diverse nationale en internationale bestemmingen.

Gerelateerde vliegvelden