Cúcuta (CUC)

Cúcuta Luchthaven (CUC) – Algemene informatie

Adres

Adres: Calle 18 #409-01, Cúcuta, Colombia

Cúcuta Luchthaven (CUC), officieel bekend als Camilo Daza International Airport, is de belangrijkste luchthaven in de regio Cúcuta, Colombia. De luchthaven ligt in de stad Cúcuta en is vernoemd naar Camilo Daza, een Colombiaanse luchtvaartpionier. Het is een drukke luchthaven met een groot aantal passagiers die elk jaar reizen.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Avianca Bogotá, Medellín, Barranquilla
EasyFly Bogotá, Medellín, Bucaramanga
Satena Villavicencio, Bucaramanga, Medellín

 

Cúcuta Luchthaven wordt bediend door verschillende luchtvaartmaatschappijen, met Avianca, EasyFly en Satena als de drie grootste luchtvaartmaatschappijen die actief zijn op deze luchthaven. Deze luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten naar populaire bestemmingen in Colombia, zoals Bogotá, Medellín, Barranquilla, Bucaramanga en Villavicencio.

Voorzieningen

Cúcuta Luchthaven biedt verschillende faciliteiten en services om ervoor te zorgen dat reizigers een prettige ervaring hebben tijdens hun verblijf op de luchthaven. Enkele van de voorzieningen zijn:

  • Winkels en boetieks
  • Restaurants en cafés
  • Autoverhuur
  • Gratis Wi-Fi
  • Geldautomaten
  • Reisinformatiebalie

Met deze voorzieningen kunnen reizigers zich vermaken, winkelen, dineren en hun behoeften vervullen terwijl ze wachten op hun vlucht of na aankomst op de luchthaven.

Vervoersopties

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar voor reizigers die van en naar Cúcuta Luchthaven willen reizen:

  • Taxi’s: Er zijn taxi’s beschikbaar buiten de aankomsthal om reizigers naar hun bestemming te brengen.
  • Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven hebben vestigingen op de luchthaven. Reizigers kunnen een auto huren om de stad en de omgeving op hun gemak te verkennen.
  • Bus: Er is een regelmatige busdienst die reizigers van en naar de luchthaven vervoert.

Deze vervoersopties bieden reizigers flexibiliteit en gemak bij het reizen van en naar Cúcuta Luchthaven.

Gemiddeld reizen er jaarlijks duizenden passagiers via Cúcuta Luchthaven. De luchthaven speelt een belangrijke rol in het verbinden van Cúcuta met andere steden in Colombia en internationaal, en draagt bij aan de economische ontwikkeling van de regio.

Gerelateerde vliegvelden