Pereira (PEI)

Vliegveld Pereira (PEI)

Algemene informatie

Het Vliegveld Pereira (PEI) is een luchthaven gelegen in Pereira, Colombia. Het is een belangrijke regionale luchthaven en bedient de stad Pereira en de omliggende regio. Het vliegveld is strategisch gelegen en is een belangrijk punt voor zowel binnenlandse als internationale vluchten. Jaarlijks verwelkomt het vliegveld duizenden reizigers uit binnen- en buitenland.

Adres: Calle 30 de Agosto, Pereira, Colombia

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Avianca Bogotá, Medellín, Cali
Viva Air Bogotá
Satena Medellín, Cali

 

Het Vliegveld Pereira (PEI) wordt bediend door verschillende luchtvaartmaatschappijen. De drie grootste airlines die actief zijn op het vliegveld zijn Avianca, Viva Air en Satena. Avianca biedt vluchten aan naar bestemmingen zoals Bogotá, Medellín en Cali. Viva Air vliegt hoofdzakelijk naar Bogotá en Satena biedt vluchten naar Medellín en Cali aan.

Faciliteiten

Het vliegveld heeft verschillende faciliteiten die het reizen comfortabel maken voor passagiers. Er zijn diverse eetgelegenheden waar reizigers kunnen genieten van een maaltijd of een drankje voor of na de vlucht. Daarnaast zijn er winkels waar reizigers souvenirs, boeken, tijdschriften en andere benodigdheden kunnen kopen. Het vliegveld beschikt ook over gratis Wi-Fi, zodat passagiers verbonden kunnen blijven tijdens hun verblijf op de luchthaven.

Transportmogelijkheden

Er zijn verschillende transportmogelijkheden om van en naar Vliegveld Pereira te reizen. De meest gebruikelijke optie is met de taxi. Taxi’s zijn beschikbaar buiten de terminal en bieden een handige en snelle manier om naar uw bestemming te reizen. Daarnaast zijn er ook openbaar vervoer opties beschikbaar, zoals bussen en minibusjes die regelmatig van en naar het vliegveld rijden.

Jaarlijkse reizigers

Vliegveld Pereira verwelkomt elk jaar een aanzienlijk aantal reizigers. Gemiddeld reizen er ongeveer 500.000 passagiers per jaar via dit vliegveld. Dit aantal blijft jaarlijks groeien, omdat steeds meer mensen de stad Pereira en de omliggende regio ontdekken of als tussenstop gebruiken voor internationale vluchten.

Gerelateerde vliegvelden