San Andrés (ADZ)

San Andrés Airport (ADZ)

Algemene informatie

San Andrés Airport (ADZ) is een internationale luchthaven gelegen op het eiland San Andrés in Colombia. Het is de belangrijkste luchthaven van het departement San Andrés, Providencia en Santa Catalina. De luchthaven bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten en is de toegangspoort tot het prachtige eiland.

Adres

Adres: Avenida Providencia, San Andrés, Colombia

Grootste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Aerocaribbean Havana, Cienfuegos
Avianca Bogota, Medellin, Cali
Copa Airlines Panama-Stad

Faciliteiten

San Andrés Airport biedt een scala aan faciliteiten om het reizen zo comfortabel mogelijk te maken. Passagiers kunnen genieten van duty-free winkels, restaurants en cafés waar ze heerlijke lokale gerechten kunnen proeven. Er zijn ook autoverhuurdiensten beschikbaar voor degenen die het eiland willen verkennen op hun eigen tempo. Daarnaast is er gratis wifi beschikbaar in het hele terminalgebouw, zodat reizigers altijd verbonden kunnen blijven.

Transportopties

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar om van en naar San Andrés Airport te reizen. Passagiers kunnen een taxi nemen die direct buiten de terminal beschikbaar is. Er zijn ook pendelbussen beschikbaar die regelmatig naar de belangrijkste toeristische gebieden op het eiland rijden. Daarnaast kunnen reizigers ervoor kiezen om een auto te huren om de omgeving op hun gemak te verkennen.

Gemiddeld aantal reizigers per jaar

San Andrés Airport verwelkomt jaarlijks gemiddeld ongeveer 2 miljoen reizigers. Het aantal reizigers neemt gestaag toe, aangezien steeds meer mensen de schoonheid van San Andrés ontdekken en ervoor kiezen om het eiland te bezoeken.

Gerelateerde vliegvelden