Bremen Airport (BRE)

Bremen Airport (BRE)

Algemene informatie

Bremen Airport, ook bekend als Flughafen Bremen, is een internationale luchthaven gelegen in de stad Bremen, Duitsland. Het is de belangrijkste luchthaven van de deelstaat Bremen en bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten. Bremen Airport is gunstig gelegen op ongeveer 3,5 kilometer ten zuidwesten van het stadscentrum van Bremen.

Adres

Het adres van Bremen Airport is: Flughafenallee 20, 28199 Bremen, Duitsland. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en taxi’s.

Luchtvaartmaatschappijen

Bremen Airport verwelkomt verschillende luchtvaartmaatschappijen. Hieronder vindt u een overzicht van de drie grootste luchtvaartmaatschappijen die actief zijn op Bremen Airport:

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Lufthansa Frankfurt, München
Ryanair Malaga, Palma de Mallorca, Londen
KLM Amsterdam

Faciliteiten

Bremen Airport biedt een scala aan faciliteiten om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. U kunt genieten van diverse winkels, waaronder duty-free winkels, waar u souvenirs, parfums, sterke drank en nog veel meer kunt kopen. Daarnaast zijn er diverse eetgelegenheden waar u kunt genieten van lokale en internationale gerechten. Verder is er gratis wifi beschikbaar in het hele luchthavengebouw, evenals geldautomaten en wisselkantoren.

Vervoersmogelijkheden

Om van en naar Bremen Airport te reizen, heeft u verschillende transportopties:

– Auto: U kunt Bremen Airport bereiken via de snelwegen A1 en A28. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar, inclusief zowel kort als lang parkeren.
– Bus: Er is een regelmatige busdienst die de luchthaven verbindt met het stadscentrum van Bremen en andere nabijgelegen steden.
– Taxi: U kunt ook een taxi nemen vanaf de luchthaven naar uw bestemming. Taxistandplaatsen bevinden zich direct buiten het luchthavengebouw.
– Trein: Het treinstation van Bremen bevindt zich op ongeveer 3 kilometer afstand van de luchthaven. U kunt een taxi nemen vanaf de luchthaven naar het treinstation en vervolgens verder reizen met de trein.

Bremen Airport is een moderne en goed georganiseerde luchthaven die voldoet aan de behoeften van zowel binnenlandse als internationale reizigers. Met zijn gunstige ligging, diverse faciliteiten en goede transportmogelijkheden, is het een uitstekende keuze voor uw reis naar of vanuit Bremen.

Gerelateerde vliegvelden