Düsseldorf Airport (DUS)

Welkom bij de Luchthaven Düsseldorf (DUS)

Adres

Düsseldorf Airport, Flughafenstraße 120, 40474 Düsseldorf

Welkom bij Düsseldorf Airport, de belangrijkste luchthaven van Duitsland en een belangrijke internationale hub. Met meer dan 24 miljoen passagiers per jaar is het de op twee na grootste luchthaven van Duitsland. Düsseldorf Airport biedt een breed scala aan bestemmingen en wordt bediend door verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder enkele van de grootste ter wereld.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Lufthansa Europa, Azië, Noord-Amerika, Afrika, Midden-Oosten
Air France Europa, Noord-Amerika, Afrika, Midden-Oosten
KLM Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Afrika, Midden-Oosten

 

Düsseldorf Airport heeft een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw reis zo comfortabel mogelijk is. Met een verscheidenheid aan winkels, restaurants en lounges kunt u genieten van uw tijd op de luchthaven. Of u nu op zoek bent naar mode, elektronica, boeken of souvenirs, er is voor elk wat wils. Er zijn ook vele eetgelegenheden die een breed scala aan culinaire opties bieden, van lokale Duitse gerechten tot internationale favorieten.

Daarnaast kunt u ontspannen in de comfortabele lounges die beschikbaar zijn voor zowel premium passagiers als passagiers die toegang hebben tot de lounge door middel van lidmaatschap van een specifiek frequent flyer-programma.

Vervoer en bereikbaarheid

De luchthaven van Düsseldorf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt verschillende vervoersopties om u naar en van de luchthaven te brengen.

Openbaar vervoer:

– Trein: Düsseldorf Airport heeft een eigen treinstation met directe verbindingen naar verschillende steden in Duitsland en Europa. U kunt ook gebruik maken van de regionale treinen en S-Bahn-diensten om naar Düsseldorf en andere nabijgelegen steden te reizen.

– Bus: Er zijn verschillende buslijnen die de luchthaven verbinden met Düsseldorf en omliggende steden. Deze bussen bieden een betaalbare en gemakkelijke manier om naar uw bestemming te reizen.

Autoverhuur:

Als u liever zelf rijdt, zijn er verschillende autoverhuurbedrijven beschikbaar op de luchthaven van Düsseldorf. U kunt een auto huren bij bekende merken zoals Avis, Hertz en Sixt.

Taxi’s:

Er zijn taxi’s beschikbaar bij de luchthaven van Düsseldorf die u naar uw gewenste bestemming kunnen brengen. De taxistandplaats bevindt zich direct buiten de terminalgebouwen.

Of u nu naar Düsseldorf vliegt voor zaken of plezier, Düsseldorf Airport biedt u een uitstekende reiservaring met een breed scala aan diensten en faciliteiten. Geniet van uw verblijf op de luchthaven en bedankt voor uw bezoek!

Gerelateerde vliegvelden