Nuremberg Airport (NUE)

Nuremberg Airport (NUE)

Nuremberg Airport (Flughafen Nürnberg) is een internationale luchthaven gelegen in Nuremberg, Duitsland. Het is de tweede drukste luchthaven in Beieren en bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten. Het is een belangrijke hub voor reizigers naar Zuid-Duitsland en biedt tal van faciliteiten en transportopties.

Adres

Flughafenstraße 100, 90411 Nürnberg, Duitsland

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Lufthansa Frankfurt, München, Hamburg, Berlijn
Eurowings Palma de Mallorca, Barcelona, Londen, Rome, Wenen
KLM Amsterdam, New York, Parijs

Faciliteiten

Nuremberg Airport biedt verschillende faciliteiten om het verblijf van reizigers zo aangenaam mogelijk te maken. Dit omvat winkels met duty-free artikelen, restaurants en cafés, geldautomaten, een postkantoor en gratis Wi-Fi in de gehele terminal. Daarnaast zijn er ook bagagekluizen beschikbaar, evenals een speeltuin voor kinderen en faciliteiten voor mindervalide reizigers.

Transportopties

Reizigers kunnen Nuremberg Airport bereiken met de auto, taxi of het openbaar vervoer. Voor degenen die met de auto komen, zijn er parkeerfaciliteiten op korte en lange termijn beschikbaar. De luchthaven is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met regelmatige bus- en treindiensten naar het centrum van Nuremberg en andere nabijgelegen steden. Daarnaast zijn er ook taxi’s beschikbaar buiten de terminal voor gemakkelijk transport naar verschillende bestemmingen.

Met zijn moderne faciliteiten, talrijke luchtvaartmaatschappijen en uitgebreide transportopties biedt Nuremberg Airport een naadloze reiservaring voor zowel binnenlandse als internationale reizigers. Of het nu voor zaken of plezier is, deze luchthaven is de ideale toegangspoort tot Zuid-Duitsland en de omliggende regio’s.</p

Gerelateerde vliegvelden