Stuttgart Airport (STR)

Stuttgart Airport (STR)

Adres:

Flughafenstraße 32, 70629 Stuttgart, Duitsland

Welkom op de officiële website van Stuttgart Airport (STR). Als een van de belangrijkste luchthavens in Duitsland, is Stuttgart Airport een belangrijke hub voor zowel binnenlandse als internationale vluchten. Met zijn modern design en state-of-the-art faciliteiten, biedt de luchthaven een comfortabele en efficiënte reiservaring aan al haar passagiers.

Luchtvaartmaatschappijen

Als een belangrijke luchthaven, bedient Stuttgart Airport een breed scala aan luchtvaartmaatschappijen. Hier zijn de top 3 grootste luchtvaartmaatschappijen die vanaf Stuttgart Airport opereren:

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Contact
Lufthansa Wereldwijde bestemmingen www.lufthansa.com
Eurowings Europese bestemmingen www.eurowings.com
Germanwings Europese bestemmingen www.germanwings.com

Faciliteiten

Stuttgart Airport is uitgerust met diverse faciliteiten om het verblijf voor passagiers zo aangenaam mogelijk te maken. Hier zijn enkele van de belangrijkste faciliteiten op de luchthaven:

  • Winkels en boetieks: van bekende merken tot lokale winkels, er is voor elk wat wils.
  • Restaurants en cafés: er zijn diverse eetgelegenheden waar passagiers kunnen genieten van een hapje en drankje.
  • Duty-free winkels: reizigers kunnen belastingvrije producten kopen op de luchthaven, waaronder parfums, alcohol en tabak.
  • Lounges: voor diegenen die op zoek zijn naar extra comfort en ontspanning, zijn er lounges beschikbaar om te ontspannen voor of na de vlucht.
  • Bagageopslag: indien nodig, biedt de luchthaven bagageopslagfaciliteiten voor passagiers.

Transportopties

Stuttgart Airport is goed verbonden met het openbaar vervoer. Hier zijn enkele transportopties om van en naar de luchthaven te reizen:

  • Trein: de luchthaven heeft een eigen treinstation met regelmatige verbindingen naar het stadscentrum en andere bestemmingen in de regio.
  • Bus: er rijden verschillende buslijnen van en naar de luchthaven, waardoor reizigers gemakkelijk toegang hebben tot nabijgelegen steden en dorpen.
  • Taxi: taxi’s zijn beschikbaar buiten de luchthaventerminal voor diegenen die liever direct naar hun bestemming willen reizen.
  • Autoverhuur: passagiers hebben de mogelijkheid om een auto te huren bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven.

Plan uw reis

Als u van plan bent om via Stuttgart Airport te reizen, raden wij u aan om de officiële website van de luchthaven te bezoeken voor meer gedetailleerde informatie over vluchten, aankomst- en vertrektijden, parkeermogelijkheden en andere nuttige tips voor uw reis.

Gerelateerde vliegvelden