Angeles/Pampanga (CRK)

Vliegveld Angeles/Pampanga (CRK)

Adres:

Angeles/Pampanga (CRK)

Clark International Airport Corporation Building, Civil Aviation Complex

Clark Freeport Zone, Pampanga, Filipijnen

Grootste luchtvaartmaatschappijen op de luchthaven

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Philippine Airlines Manila, Cebu, Davao
Cebu Pacific Manila, Cebu, Puerto Princesa
AirAsia Manila, Caticlan, Cebu

 

Vliegveld Angeles/Pampanga (CRK) is een internationale luchthaven gelegen in de Clark Freeport Zone, Pampanga, Filipijnen. Het is ongeveer 3 kilometer ten noordwesten van Angeles City en ongeveer 43 kilometer ten noorden van Manila gelegen. Het vliegveld bedient de regio Angeles/Pampanga en is een populaire keuze voor zowel binnenlandse als internationale reizigers.

Voor degenen die graag reizen met grote luchtvaartmaatschappijen, biedt de luchthaven van Angeles/Pampanga (CRK) vluchten aan van en naar bestemmingen over de hele wereld. De drie grootste luchtvaartmaatschappijen op deze luchthaven zijn Philippine Airlines, Cebu Pacific en AirAsia. Deze luchtvaartmaatschappijen bieden regelmatige vluchten aan naar populaire bestemmingen in de Filipijnen en andere landen in Azië.

De luchthaven van Angeles/Pampanga (CRK) beschikt ook over verschillende faciliteiten om het comfort van de reizigers te garanderen. Er zijn diverse restaurants en cafés waar passagiers terecht kunnen voor een maaltijd of een drankje. Daarnaast zijn er ook winkels waar reizigers souvenirs kunnen kopen of last-minute benodigdheden kunnen aanschaffen. Voor degenen die behoefte hebben aan ontspanning, is er zelfs een lounge waar passagiers kunnen genieten van comfortabele stoelen, snacks en drankjes.

Als het gaat om transportopties naar en van de luchthaven van Angeles/Pampanga (CRK), zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. Reizigers kunnen ervoor kiezen om een taxi te nemen, wat een handige en directe optie is. Daarnaast zijn er ook pendelbussen beschikbaar die regelmatig tussen de luchthaven en diverse steden in de buurt rijden. Sommige hotels bieden ook een shuttle service aan voor hun gasten. Bovendien is er ook de mogelijkheid om een auto te huren bij de luchthaven voor extra flexibiliteit tijdens het reizen.

Met zijn uitstekende faciliteiten en transportopties trekt de luchthaven van Angeles/Pampanga (CRK) een groot aantal reizigers per jaar. Gemiddeld passeren meer dan 2,5 miljoen reizigers deze luchthaven jaarlijks, waardoor het een belangrijk knooppunt is voor binnenlandse en internationale reizen in de regio Angeles/Pampanga.

Gerelateerde vliegvelden