Iloilo International Airport

Iloilo International Airport

Adres

Iloilo International Airport is een internationale luchthaven gelegen in Iloilo City, Iloilo, Filipijnen.

Vliegtuigmaatschappijen

Vliegtuigmaatschappij Land
Philippine Airlines Filipijnen
Cebu Pacific Filipijnen
AirAsia Maleisië

Voorzieningen

Iloilo International Airport biedt verschillende faciliteiten om het reiscomfort van passagiers te waarborgen. De luchthaven beschikt over een duty-free winkel waar reizigers belastingvrije producten kunnen kopen. Daarnaast zijn er ook diverse eetgelegenheden waar passagiers kunnen genieten van lokale en internationale gerechten. Voor degenen die behoefte hebben aan geld, is er ook een geldautomaat aanwezig in het terminalgebouw. Bovendien biedt de luchthaven gratis WiFi aan voor alle reizigers.

Transportopties

Om van en naar de luchthaven te komen, kunnen reizigers gebruik maken van verschillende vervoersmiddelen. Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar voor de terminal, waar passagiers een taxi kunnen nemen om naar hun bestemming te gaan. Daarnaast is er ook een busdienst die regelmatig van en naar de luchthaven rijdt en een handige optie kan zijn voor reizigers met een beperkt budget. Ten slotte bieden veel hotels en resorts in Iloilo City ook pendeldiensten aan van en naar de luchthaven.

Aantal reizigers

Iloilo International Airport verwelkomt elk jaar een aanzienlijk aantal reizigers. Gemiddeld passeren meer dan 1 miljoen passagiers jaarlijks de luchthaven, waardoor het een belangrijke regionale luchthaven is in de Filipijnen.

Gerelateerde vliegvelden