Bordeaux-Mérignac Airport (BOD)

Luchthaven Bordeaux-Mérignac (BOD)

Adres:

Luchthaven Bordeaux-Mérignac

33700 Mérignac

Frankrijk

Grootste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Air France Paris-Orly, Parijs-Charles de Gaulle, Lyon, Nice
EasyJet Londen-Gatwick, Brussel, Genève, Parijs-Charles de Gaulle
Volotea Barcelona, Marseille, Nice, Toulouse

Voorzieningen op de luchthaven

De luchthaven Bordeaux-Mérignac biedt diverse faciliteiten aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Hier zijn enkele van deze voorzieningen:

  • Restaurants en cafés
  • Winkels en boetieks
  • Duty-free winkels
  • Reisbureaus
  • Bagagekluisjes
  • Wachtruimtes
  • Geldautomaten en wisselkantoren

Vervoersmogelijkheden van en naar de luchthaven

Met de bus:

Er zijn verschillende buslijnen die van en naar de luchthaven Bordeaux-Mérignac rijden. Deze buslijnen zorgen voor verbindingen met het stadscentrum en omliggende gebieden.

Met de taxi:

Er zijn altijd taxi’s beschikbaar bij de uitgang van de luchthaven. Een taxirit van de luchthaven naar het stadscentrum duurt ongeveer 20 minuten, afhankelijk van het verkeer.

Met de trein:

Het treinstation van Bordeaux Saint-Jean ligt op ongeveer 12 kilometer van de luchthaven. Er rijden regelmatig treinen tussen het treinstation en de luchthaven. De reistijd met de trein bedraagt ongeveer 30 minuten.

Met de auto:

De luchthaven Bordeaux-Mérignac is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Volg de borden naar de luchthaven en neem de afslag richting Mérignac. Er zijn parkeermogelijkheden beschikbaar bij de luchthaven voor korte en lange termijn.

Kortom, de luchthaven Bordeaux-Mérignac biedt een breed scala aan faciliteiten en transportmogelijkheden om reizigers een aangename ervaring te bieden. Of je nu arriveert of vertrekt, deze luchthaven zorgt ervoor dat je reis soepel verloopt.

Gerelateerde vliegvelden