Nantes Atlantique Airport (NTE)

Nantes Atlantique Airport (NTE) – Luchthaveninformatie

Adres:

Nantes Atlantique Airport (NTE)

Route de l’Aéroport, 44346 Bouguenais, Frankrijk

Luchtvaartmaatschappijen

Maatschappij Bestemmingen
Air France Parijs-Charles de Gaulle, Lyon-Saint Exupéry
EasyJet Parijs-Orly, Londen-Gatwick
Vueling Barcelona, Rome-Fiumicino

 

Nantes Atlantique Airport (NTE) is een internationale luchthaven die zich bevindt in Bouguenais, Frankrijk. Met meer dan 5 miljoen passagiers per jaar is het een belangrijke hub voor zowel binnenlandse als internationale vluchten.

Faciliteiten

De luchthaven biedt een breed scala aan faciliteiten om het verblijf van reizigers zo comfortabel mogelijk te maken. Er zijn verschillende restaurants, cafés en bars waar passagiers kunnen genieten van Franse en internationale gerechten. Duty-free en winkelmogelijkheden zijn beschikbaar voor diegenen die wat willen winkelen voor hun reis. Er zijn ook faciliteiten voor zakelijke reizigers, zoals vergader- en conferentieruimtes. Passagiers die behoefte hebben aan speciale ondersteuning kunnen gebruik maken van de aangeboden assistentiediensten.

Transportmogelijkheden

Reizigers hebben verschillende opties om van en naar de luchthaven te komen. Een populaire keuze is het openbaar vervoer, zoals de bus en de tram. Lijn 48 van de Tan-busmaatschappij verbindt Nantes Atlantique Airport rechtstreeks met het stadscentrum. Er is ook een tramverbinding beschikbaar vanaf het centraal station van Nantes naar de luchthaven.

Voor diegenen die met de auto reizen, biedt Nantes Atlantique Airport uitgebreide parkeermogelijkheden. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor zowel korte als lange termijn, inclusief parkeergelegenheden voor mindervaliden.

Daarnaast zijn er verschillende taxidiensten beschikbaar voor vervoer van en naar de luchthaven. Het is ook mogelijk om een auto te huren bij een van de verhuurbedrijven die op de luchthaven gevestigd zijn.

Kortom, Nantes Atlantique Airport verwelkomt passagiers met een uitgebreid scala aan faciliteiten en transportmogelijkheden. Of u nu op zakenreis gaat of gewoon op vakantie, deze luchthaven zorgt voor een comfortabele en gemakkelijke reiservaring.

Gerelateerde vliegvelden