Rhodes Diagoras International Airport (RHO)

Rhodes Diagoras International Airport (RHO)

Algemene informatie

Rhodes Diagoras International Airport, ook bekend als RHO, is de belangrijkste luchthaven van het eiland Rhodos in Griekenland. De luchthaven is vernoemd naar de oude Rhodische dichter Diagoras. Het is een drukke internationale luchthaven die jaarlijks miljoenen reizigers ontvangt.

Adres:

Rhodes Diagoras International Airport

Paradissi, 851 06

Rhodos, Griekenland

Belangrijkste Airlines

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Website
Aegean Airlines Athene, Amsterdam, Berlijn, Frankfurt
Transavia Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam Bezoek de website
Ryanair Brussel, Düsseldorf, Londen, Milaan

Faciliteiten

Rhodes Diagoras International Airport biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten om het verblijf van de reizigers te veraangenamen. Hier vindt u onder andere restaurants, cafés, duty-free winkels, geldautomaten, een apotheek, een medisch centrum en gratis wifi. Er zijn ook faciliteiten voor gehandicapten, inclusief rolstoeltoegankelijke voorzieningen en speciale assistentie.

Transportopties

Bus: Er is een regelmatige busdienst beschikbaar vanaf de luchthaven naar verschillende bestemmingen op het eiland Rhodos. De rit duurt ongeveer 30-40 minuten, afhankelijk van de verkeersomstandigheden.

Taxi: Buiten de terminal vindt u taxi’s die u naar uw bestemming kunnen brengen. Het is raadzaam om de prijs van tevoren met de chauffeur af te spreken.

Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven hebben kantoren op de luchthaven. Het huren van een auto is een populaire optie voor reizigers die het eiland Rhodos willen verkennen.

Rhodes Diagoras International Airport biedt uitstekende faciliteiten en gemakkelijke transportopties, waardoor uw reiservaring comfortabel en aangenaam zal zijn.

 

Gerelateerde vliegvelden