Cochin International Airport (COK)

Cochin International Airport (COK)

Algemene informatie

Welkom bij het Cochin International Airport (COK), gelegen in Kochi, Kerala, India. Dit moderne en goed georganiseerde vliegveld is een belangrijke hub voor nationale en internationale vluchten en dient als toegangspoort tot de prachtige staat Kerala. Het vliegveld ligt op slechts 25 kilometer afstand van het stadscentrum van Kochi.

Adres: International Terminal Road, Kochi Airport PO, Kochi, Kerala 683111, India

Airlines

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Air India Binnenlandse en internationale bestemmingen
Emirates Binnenlandse en internationale bestemmingen
IndiGo Binnenlandse en internationale bestemmingen

De drie grootste luchtvaartmaatschappijen die opereren op Cochin International Airport (COK) zijn Air India, Emirates en IndiGo. Deze luchtvaartmaatschappijen bieden een breed scala aan bestemmingen, zowel binnenlands als internationaal.

Faciliteiten

Het vliegveld biedt een scala aan faciliteiten om het verblijf van de reizigers zo comfortabel mogelijk te maken. Enkele van deze faciliteiten zijn:

  • Duty-free winkels
  • Restaurants en cafés
  • Wisselkantoren
  • Bank- en geldautomaten
  • Gratis wifi
  • Bagageopslag

Met deze faciliteiten kunnen reizigers hun tijd op de luchthaven aangenaam besteden en aan al hun behoeften voldoen, of ze nu willen winkelen, eten of geld willen wisselen.

Vervoersmogelijkheden

Er zijn verschillende opties om van en naar Cochin International Airport (COK) te reizen:

  • Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven bieden hun diensten aan op de luchthaven, zodat reizigers gemakkelijk een auto kunnen huren om de stad en de omgeving te verkennen.
  • Taxi: Taxi’s zijn direct beschikbaar buiten de terminal en kunnen reizigers naar hun gewenste bestemming brengen.
  • Openbaar vervoer: Er zijn verschillende bus- en treinverbindingen vanuit het vliegveld naar verschillende delen van de stad en de omliggende gebieden.

Reizigers hebben dus verschillende vervoersmogelijkheden om hun reis van en naar het vliegveld soepel te laten verlopen.

Gemiddeld reizen er jaarlijks miljoenen passagiers via Cochin International Airport (COK). Met de vele luchtvaartmaatschappijen, faciliteiten en vervoersmogelijkheden is dit vliegveld een belangrijke schakel in het verbinden van Kochi met de rest van de wereld.


Gerelateerde vliegvelden