Devi Ahilya Bai Holkar Airport

Luchthaven Devi Ahilya Bai Holkar

Algemene informatie

Devi Ahilya Bai Holkar Airport, ook wel bekend als Indore Airport, is een internationale luchthaven gelegen in Indore, de grootste stad van de Indiase staat Madhya Pradesh. De luchthaven is vernoemd naar Maharani Devi Ahilya Bai Holkar, een prominente heerser uit de 18e eeuw. Het is een belangrijk vervoersknooppunt in Centraal-India en biedt diensten aan diverse nationale en internationale bestemmingen.

Adres: Depalpur Road, Gandhi Nagar, Indore, Madhya Pradesh 452005, India

Luchtvaartmaatschappijen

Devi Ahilya Bai Holkar Airport bedient verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder de volgende drie grootste maatschappijen:

Luchtvaartmaatschappij Land
IndiGo India
SpiceJet India
Air India India

Voorzieningen

De luchthaven Devi Ahilya Bai Holkar biedt verschillende voorzieningen om het verblijf van reizigers zo aangenaam mogelijk te maken. Enkele belangrijke faciliteiten zijn:

– Eet- en drinkgelegenheden: Er zijn diverse restaurants, cafés en snackbarren in de terminal waar reizigers kunnen genieten van lokale en internationale gerechten.
– Duty-free shops: Reizigers kunnen belastingvrije producten kopen in de duty-free winkels op de luchthaven.
– Geldautomaten en wisselkantoren: Er zijn meerdere geldautomaten en wisselkantoren beschikbaar voor het wisselen van valuta en het opnemen van contant geld.
– Parkeerplaats: De luchthaven biedt voldoende parkeerfaciliteiten voor passagiers die met de auto komen.

Transportopties

Om van en naar de luchthaven Devi Ahilya Bai Holkar te reizen, kunnen reizigers gebruikmaken van verschillende transportopties, waaronder:

– Taxi’s: Er zijn taxi’s beschikbaar buiten de terminal die reizigers naar hun bestemming kunnen brengen.
– Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven bieden hun diensten aan op de luchthaven, zodat reizigers zelf kunnen rijden.
– Openbaar vervoer: Bussen en treinen zijn beschikbaar als openbaar vervoer opties om reizigers naar verschillende delen van de stad te brengen.

Jaarlijks aantal reizigers

Devi Ahilya Bai Holkar Airport bedient jaarlijks een aanzienlijk aantal reizigers. Gemiddeld reizen ongeveer 2 miljoen passagiers door deze luchthaven, waardoor het een drukke hub is voor zowel binnenlandse als internationale vluchten.

Met zijn uitstekende faciliteiten en goede verbindingen is Devi Ahilya Bai Holkar Airport een belangrijk knooppunt in Centraal-India en biedt het reizigers een comfortabele reiservaring. Of u nu een binnenlandse of internationale bestemming heeft, deze luchthaven zorgt ervoor dat uw reis soepel verloopt en u met plezier terugkijkt op uw passage door Indore.

Gerelateerde vliegvelden