Goa International Airport (GOI)
Goa International Airport (GOI)

Beschrijving

Goa International Airport (GOI) is een internationale luchthaven gelegen in Dabolim, Goa, India. Het dient als de belangrijkste toegangspoort voor reizigers die Goa bezoeken, een populaire toeristische bestemming vanwege de prachtige stranden en pittoreske landschappen. Het vliegveld is eigendom van de Airports Authority of India (AAI) en wordt beheerd door de directie van civiele luchtvaart (DCA).

Adres

Goa International Airport (GOI)

Dabolim, Goa, India

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Air India 8
IndiGo 6
SpiceJet 4

Voorzieningen

  • Winkels en boetieks
  • Restaurants en cafés
  • Duty-free shops
  • Wisselkantoren en geldautomaten
  • WiFi-toegang
  • Bagagekluizen

Vervoersmogelijkheden

Reizigers hebben verschillende vervoersmogelijkheden om van en naar de luchthaven te komen:

Taxi

Er zijn tal van taxi’s beschikbaar buiten de terminal om reizigers naar hun bestemming te brengen. Het is belangrijk om een officiële taxi te nemen en de tarieven van tevoren te controleren.

Autoverhuur

Autoverhuurbedrijven bieden hun diensten aan op de luchthaven, waardoor reizigers de vrijheid hebben om met een eigen voertuig de omgeving te verkennen.

Bus

Er zijn regelmatige busdiensten beschikbaar vanaf de luchthaven naar verschillende bestemmingen in Goa. Dit is een voordelige optie voor reizigers die niet gehaast zijn en de lokale buservaring willen beleven.

Jaarlijks aantal reizigers

Het Goa International Airport verwelkomt gemiddeld meer dan 7 miljoen passagiers per jaar, aangezien Goa een geliefde vakantiebestemming is voor zowel binnenlandse als internationale toeristen.

Gerelateerde vliegvelden