Indore (IDR)

Indore Airport (IDR) – Beschrijving

Indore Airport (IDR)

Overzicht

Indore Airport, ook wel bekend als Devi Ahilya Bai Holkar Airport, is een belangrijke internationale luchthaven in Indore, Madhya Pradesh, India. De luchthaven is vernoemd naar Devi Ahilya Bai Holkar, een heerser uit de 18e eeuw, die Indore tot een welvarende en bloeiende stad maakte.

Adres

Het adres van Indore Airport is Devi Ahilya Bai Holkar Airport, Indore, Madhya Pradesh, India.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
IndiGo Bengaluru, Delhi, Mumbai, Pune, Hyderabad, Kolkata
Air India Delhi, Mumbai, Kolkata, Ahmedabad, Bhopal, Jaipur
SpiceJet Delhi, Bengaluru, Hyderabad, Chennai, Goa, Ahmedabad

Voorzieningen

Indore Airport biedt een scala aan voorzieningen om te voldoen aan de behoeften van reizigers. Enkele van de belangrijkste faciliteiten zijn onder andere winkels, restaurants en cafés, wifi-internettoegang, geldwisselkantoren, geldautomaten, bagagekarren, autoverhuur en taxi- en busdiensten.

Transportopties

Reizen van en naar Indore Airport kan gemakkelijk worden gedaan via verschillende vervoersmogelijkheden, waaronder taxi’s, bussen en autoverhuur. Taxi’s zijn direct beschikbaar buiten de aankomsthal en bieden een handige en comfortabele reisoptie. Bussen zijn beschikbaar vanaf de luchthaven naar verschillende bestemmingen in Indore en het omliggende gebied. Voor reizigers die liever zelf rijden, is er ook de mogelijkheid om een ​​auto te huren bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven.

Jaarlijkse reizigers

Indore Airport verwelkomt gemiddeld meer dan 1,5 miljoen reizigers per jaar. Met een groeiend aantal passagiers is de luchthaven constant bezig met het verbeteren van haar faciliteiten en het bieden van een comfortabele reiservaring aan haar passagiers.


Gerelateerde vliegvelden