Nagpur (NAG)


Luchthaven Nagpur (NAG)

Luchthaven Nagpur (NAG)

Algemene informatie

Luchthaven Nagpur, ook bekend als Dr. Babasaheb Ambedkar International Airport, is een belangrijke luchthaven gelegen in Nagpur, Maharashtra, India. Het is een drukke luchthaven die jaarlijks een groot aantal passagiers bedient. De luchthaven biedt verschillende faciliteiten en transportopties voor reizigers.

Adres

Adres: Sonegaon, Nagpur, Maharashtra 440005, India

Airlines

Airline Land
IndiGo India
Air India India
SpiceJet India

Faciliteiten

Winkels en restaurants

Luchthaven Nagpur heeft een verscheidenheid aan winkels en restaurants waar reizigers kunnen genieten van eten, drinken en winkelen tijdens hun verblijf op de luchthaven. Van lokale gerechten tot internationale keukens, er is voor elk wat wils.

Bagage

Er is een bagageafhandelingssysteem op de luchthaven dat ervoor zorgt dat jouw bagage veilig naar de juiste bestemming wordt gebracht. Daarnaast zijn er ook bagagekarretjes beschikbaar voor jouw gemak.

Parkeren

Reizigers die met de auto naar de luchthaven komen, kunnen gebruik maken van de parkeerfaciliteiten. Er zijn zowel betaalde als gratis parkeeropties beschikbaar, afhankelijk van jouw behoeften.

Transport

Openbaar vervoer

Er zijn verschillende opties voor openbaar vervoer om naar en van de luchthaven te reizen, waaronder bussen en taxi’s. De luchthaven heeft ook een spoorwegstation in de buurt, waardoor treinreizen ook een handige optie kunnen zijn.

Autoverhuur

Voor reizigers die de flexibiliteit van een eigen voertuig willen, zijn er meerdere autoverhuurbedrijven ter plaatse beschikbaar. Je kunt een auto huren en zo gemakkelijk de stad of het omliggende gebied verkennen.

Jaarlijks aantal reizigers

Het aantal reizigers op Luchthaven Nagpur varieert jaarlijks, maar gemiddeld bedient de luchthaven meer dan 1 miljoen passagiers per jaar.


Gerelateerde vliegvelden