Vadodara Airport (BDQ)


Welcome to Vadodara Airport (BDQ)

Welkom op de officiële website van Vadodara Airport (BDQ). Gelegen in Vadodara, Gujarat, is Vadodara Airport de belangrijkste luchthaven die zorgt voor zowel binnenlandse als internationale vluchten. Hier bieden we u alle benodigde informatie over de luchthaven, waaronder het adres, de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen die hier actief zijn, faciliteiten en vervoersopties. We hopen dat deze gegevens u kunnen helpen bij het plannen van uw reis.

Adres van Vadodara Airport

Het adres van Vadodara Airport is Vadodara Airport, Harni, Vadodara, Gujarat 390022, India.

Belangrijkste Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Air India New Delhi, Mumbai, Bengaluru, Chennai
IndiGo Mumbai, Bengaluru, Hyderabad, Chennai
SpiceJet Delhi, Mumbai, Kolkata, Chennai

Vadodara Airport heeft samenwerkingen met diverse bekende luchtvaartmaatschappijen. Hierboven staan de drie grootste luchtvaartmaatschappijen die actief zijn op deze luchthaven, met hun respectievelijke bestemmingen.

Faciliteiten op Vadodara Airport

Vadodara Airport beschikt over diverse faciliteiten om het reizigers gemak en comfort te bieden. Enkele van de belangrijkste faciliteiten zijn:

  • Eet- en drinkgelegenheden: Er zijn verschillende restaurants, cafes en snackbars waar reizigers hun maaltijden kunnen nuttigen.
  • Winkels: Verschillende winkels bieden een breed scala aan producten, waaronder kleding, souvenirs en boeken.
  • Gratis Wi-Fi: Reizigers kunnen gebruik maken van gratis draadloos internet tijdens hun verblijf op de luchthaven.
  • Geldautomaten en valutawissel: Er zijn geldautomaten en valutawisselkantoren beschikbaar voor reizigers die behoefte hebben aan contant geld of valutawisseling.
  • Lounge: Voor premium reizigers is er een speciale lounge beschikbaar waar ze kunnen ontspannen en van exclusieve voorzieningen kunnen genieten.

Vervoersopties van en naar Vadodara Airport

Vadodara Airport is goed verbonden met het stadscentrum en andere belangrijke delen van Vadodara. Reizigers hebben verschillende vervoersopties om te kiezen:

  • Taxi’s: Reizigers kunnen gemakkelijk een taxi vinden buiten de aankomsthal van de luchthaven om naar hun bestemming te gaan.
  • Autoverhuur: Verschillende autoverhuurbedrijven bieden hun diensten aan op de luchthaven, waardoor reizigers zelf kunnen rijden.
  • Openbaar vervoer: Er zijn bussen en lokale treinen beschikbaar die reizigers naar verschillende delen van Vadodara kunnen brengen.

Jaarlijks Aantal Reizigers

Vadodara Airport verwelkomt elk jaar gemiddeld ongeveer 1,5 miljoen reizigers. Het is een drukke luchthaven die als belangrijk knooppunt dient voor zowel binnenlandse als internationale reizen.


Gerelateerde vliegvelden