Adisumarmo International Airport

Adisumarmo International Airport

Algemene informatie

Adisumarmo International Airport (IATA: SOC, ICAO: WARQ) is een internationale luchthaven gelegen in Solo, Midden-Java, Indonesië. Het is gelegen ongeveer 15 kilometer ten noordoosten van het centrum van Solo. De luchthaven bedient de omliggende gebieden van Solo en biedt vluchten naar verschillende bestemmingen in binnen- en buitenland.

Adres

Adisumarmo International Airport

Jl. Tentara Pelajar No. 1A, Jumantono, Klaten, Jawa Tengah 57473, Indonesië

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Garuda Indonesia Jakarta, Bali, Surabaya, Medan
AirAsia Kuala Lumpur, Penang, Singapore
Lion Air Jakarta, Denpasar, Surabaya, Semarang

Faciliteiten

Adisumarmo International Airport beschikt over verschillende faciliteiten om het verblijf van reizigers zo comfortabel mogelijk te maken. De luchthaven biedt onder andere gratis WiFi, winkels waar reizigers souvenirs en andere goederen kunnen kopen, en een breed scala aan eet- en drinkgelegenheden.

Transportopties

Er zijn verschillende transportopties beschikbaar om van en naar Adisumarmo International Airport te reizen. Deze omvatten:

  1. Taxi: Er zijn taxistandplaatsen beschikbaar buiten de luchthaventerminal. Reizigers kunnen een taxi nemen om naar hun bestemming te gaan.
  2. Bus: Er zijn regelmatig busdiensten beschikbaar vanaf de luchthaven naar verschillende bestemmingen in Solo en omliggende gebieden.
  3. Autoverhuur: Reizigers kunnen ook een auto huren bij de autoverhuurbedrijven die beschikbaar zijn op de luchthaven.

Met deze verschillende transportopties hebben reizigers genoeg keuzes om comfortabel en efficiënt van en naar Adisumarmo International Airport te reizen.


Gerelateerde vliegvelden