Bandung (BDO)

Bandung Airport (BDO)

Overzicht

Bandung Airport, officieel bekend als Husein Sastranegara International Airport, is een modern en druk vliegveld gelegen in de stad Bandung, Indonesië. Het ligt op ongeveer 4 kilometer ten noordwesten van het stadscentrum. Het vliegveld is vernoemd naar Husein Sastranegara, een held uit de onafhankelijkheidsoorlog van Indonesië. Bandung Airport bedient als belangrijkste toegangspoort tot de populaire provincie Java van Indonesië.

Adres

Husein Sastranegara International Airport, Jl. Pajajaran No.156, Pajajaran, Kec. Cicendo, Kota Bandung, Jawa Barat 40174, Indonesia

Maatschappijen

Airlines Bestemmingen
Garuda Indonesia Jakarta, Medan, Bali
Lion Air Jakarta, Surabaya, Denpasar
AirAsia Kuala Lumpur, Bangkok, Singapore

Voorzieningen

Bandung Airport heeft een scala aan faciliteiten om het verblijf van reizigers zo comfortabel mogelijk te maken. Het biedt een verscheidenheid aan restaurants en cafés waar passagiers kunnen genieten van lokale en internationale gerechten. Er zijn ook winkels waar souvenirs, kleding en andere items kunnen worden gekocht. Gratis wifi is beschikbaar in de terminal en er zijn geldautomaten en wisselkantoren voor reizigers die contant geld nodig hebben.

Vervoersmogelijkheden

Er zijn verschillende vervoersopties om van en naar Bandung Airport te komen. Reizigers kunnen ervoor kiezen om een taxi te nemen, die direct beschikbaar zijn buiten de terminal. Er zijn ook voertuigen voor openbaar vervoer beschikbaar zoals bussen en minibusjes. Het is raadzaam om vooraf te informeren over de routes en dienstregelingen van het openbaar vervoer.

Daarnaast kunnen reizigers ook een auto huren bij een van de autoverhuurbedrijven die op de luchthaven aanwezig zijn. Dit biedt meer flexibiliteit en vrijheid om de stad en de omgeving te verkennen. Het is belangrijk om de lokale verkeersregels en parkeermogelijkheden te kennen voordat u op pad gaat.

Met zijn moderne faciliteiten en goede bereikbaarheid is Bandung Airport een belangrijke luchthaven in Indonesië. Het verwelkomt jaarlijks miljoenen passagiers die naar verschillende bestemmingen reizen. Of u nu voor zaken of plezier reist, Bandung Airport biedt een comfortabele en efficiënte reiservaring.

Gerelateerde vliegvelden