Juanda International Airport
Juanda International Airport

Juanda International Airport

Overzicht van Juanda International Airport

Welkom op de officiële website van Juanda International Airport, het belangrijkste vliegveld in de Indonesische stad Surabaya. Gelegen aan de noordkust van Oost-Java, is dit vliegveld een belangrijke toegangspoort tot de regio. Juanda International Airport heeft een moderne en efficiënte infrastructuur, waardoor het een van de drukste en meest geavanceerde luchthavens in Indonesië is.

Adres van Juanda International Airport

Het adres van Juanda International Airport is Jalan Ir. H. Juanda, Sidoarjo, Kedung, Kabupaten Sidoarjo, Jawa Timur 61253, Indonesië. Het vliegveld is eenvoudig te bereiken met de auto, taxi of het openbaar vervoer.

Belangrijkste luchtvaartmaatschappijen op Juanda International Airport

Luchtvaartmaatschappij Land van herkomst
Garuda Indonesia Indonesië
Lion Air Indonesië
Air Asia Maleisië

Juanda International Airport bedient een groot aantal luchtvaartmaatschappijen, maar de drie grootste zijn Garuda Indonesia, Lion Air en Air Asia. Deze maatschappijen bieden verschillende binnenlandse en internationale vluchten aan.

Voorzieningen op Juanda International Airport

De luchthaven biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten om aan de behoeften van reizigers te voldoen. Enkele van de belangrijkste voorzieningen zijn:

  • Winkels: er zijn diverse winkels op de luchthaven waar reizigers souvenirs, kleding, boeken en elektronica kunnen kopen.
  • Restaurants en cafés: er zijn verschillende eetgelegenheden waar reizigers kunnen genieten van lokale en internationale gerechten.
  • Valutawissel: er zijn valutawisselkantoren beschikbaar voor reizigers die hun geld willen wisselen naar de lokale valuta.
  • Gratis wifi: de luchthaven biedt gratis wifi aan zodat reizigers altijd verbonden kunnen blijven.
  • Bagage-opslag: er zijn kluisjes beschikbaar waar reizigers hun bagage kunnen opslaan.
  • Medische faciliteiten: er is een medisch centrum aanwezig waar reizigers medische hulp kunnen krijgen indien nodig.

Vervoersmogelijkheden van en naar Juanda International Airport

Er zijn verschillende vervoersopties beschikbaar om van en naar Juanda International Airport te reizen:

  • Taxi: er is een taxistandplaats beschikbaar buiten de terminal waar reizigers een taxi kunnen nemen naar hun bestemming.
  • Bus: er zijn regelmatige busverbindingen die de luchthaven verbinden met verschillende delen van Surabaya en omliggende steden.
  • Autoverhuur: er zijn autoverhuurbedrijven op de luchthaven waar reizigers een auto kunnen huren om zelf te rijden.

Met deze vervoersmogelijkheden kunnen reizigers gemakkelijk naar hun bestemming reizen vanaf Juanda International Airport.


Gerelateerde vliegvelden