Medan (KNO)

Airport Medan (KNO)

Introductie:

Het vliegveld Medan (KNO), officieel bekend als Kualanamu International Airport, is een belangrijk luchthavengebouw in Medan, de hoofdstad van Noord-Sumatra in Indonesië. Dit internationale vliegveld bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten en is een van de drukste luchthavens in Indonesië. Het vliegveld ligt op ongeveer 39 kilometer ten oosten van het centrum van Medan.

Adres:

Het adres van het vliegveld Medan (KNO) is: Jalan Arteri Terusan Gedung Medani, Tumpak Raya, Batang Kuis, Deli Serdang, North Sumatra 20373, Indonesië.

Luchtvaartmaatschappijen:

Het vliegveld Medan (KNO) bedient verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder enkele van de grootste in de regio. Hier zijn de drie grootste luchtvaartmaatschappijen die actief zijn op dit vliegveld:

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Website
Lion Air Binnenlandse en internationale bestemmingen www.lionair.co.id
GARUDA Indonesia Binnenlandse en internationale bestemmingen www.garuda-indonesia.com
AirAsia Internationale bestemmingen www.airasia.com

Voorzieningen:

Het vliegveld Medan (KNO) beschikt over verschillende faciliteiten om het verblijf van passagiers zo aangenaam mogelijk te maken. Enkele van deze faciliteiten zijn:

– Winkels en boetieks: Het vliegveld heeft een verscheidenheid aan winkels waar passagiers souvenirs kunnen kopen, evenals kleding en andere benodigdheden.
– Restaurants en cafés: Er zijn verschillende eetgelegenheden beschikbaar waar passagiers kunnen genieten van lokale en internationale gerechten.
– Geldautomaten en wisselkantoren: Passagiers kunnen gebruikmaken van geldautomaten en wisselkantoren om geld op te nemen of valuta te wisselen.
– WiFi: Het vliegveld biedt gratis WiFi voor passagiers, zodat ze verbonden kunnen blijven tijdens hun verblijf.
– Lounge: Er is een lounge beschikbaar voor passagiers die behoefte hebben aan comfortabele zitplaatsen en rustige ruimtes.

Vervoersopties:

Reizigers hebben verschillende opties om van en naar het vliegveld Medan (KNO) te komen. Enkele van de beschikbare vervoersopties zijn:

– Taxi’s: Passagiers kunnen gebruikmaken van de taxi’s die beschikbaar zijn buiten de aankomsthal van het vliegveld. Het is raadzaam om een officiële taxi te nemen en de ritprijs van tevoren te onderhandelen of gebruik te maken van een taximeter.
– Autoverhuur: Er zijn autoverhuurbedrijven beschikbaar op het vliegveld voor passagiers die liever zelf rijden tijdens hun verblijf.
– Shuttlebussen: Er zijn shuttlebusdiensten beschikbaar die passagiers naar verschillende bestemmingen in Medan en de omliggende gebieden kunnen brengen. Deze diensten kunnen vooraf worden geboekt of ter plaatse worden geregeld.

Het vliegveld Medan (KNO) biedt een gemakkelijke toegang tot de stad en andere populaire bestemmingen in Noord-Sumatra. Met zijn moderne faciliteiten en diverse luchtvaartmaatschappijen is het vliegveld een belangrijke schakel in de luchtverbindingen van de regio. Bezoekers kunnen genieten van een comfortabele reiservaring en gemakkelijk hun bestemming bereiken vanaf dit drukke vliegveld.

Gerelateerde vliegvelden