Sam Ratulangi International Airport

Sam Ratulangi International Airport

Algemene informatie

Sam Ratulangi International Airport is de belangrijkste luchthaven van de provincie Noord-Sulawesi in Indonesië. De luchthaven is vernoemd naar Sam Ratulangi, een prominente Indonesische nationalist en held in de provincie. Het is gelegen in de stad Manado, op ongeveer 13 kilometer ten noordoosten van het stadscentrum. De luchthaven bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten en is een belangrijk knooppunt voor reizigers die de regio willen verkennen.

Luchthaveninformatie

Het adres van Sam Ratulangi International Airport is Airport Street No. 1, Manado, Noord-Sulawesi, Indonesië. Het telefoonnummer van de luchthaven is +62 431 841306.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Garuda Indonesia Jakarta, Denpasar, Makassar
Lion Air Jakarta, Surabaya, Denpasar
Sriwijaya Air Jakarta, Pontianak, Balikpapan

Sam Ratulangi International Airport is trots op de verscheidenheid aan luchtvaartmaatschappijen die er opereren. De drie grootste luchtvaartmaatschappijen op de luchthaven zijn Garuda Indonesia, Lion Air en Sriwijaya Air. Deze maatschappijen bieden een breed scala aan bestemmingen, zowel binnenlands als internationaal.

Faciliteiten

De luchthaven Sam Ratulangi International beschikt over een aantal faciliteiten om uw reiservaring comfortabel te maken. Er zijn verschillende eetgelegenheden en winkels waar u souvenirs en benodigdheden kunt kopen voor uw reis. Daarnaast zijn er geldautomaten en wisselkantoren beschikbaar om valuta om te wisselen. De luchthaven biedt ook gratis wifi, zodat u verbonden kunt blijven tijdens uw verblijf.

Vervoersmogelijkheden

Om van en naar de luchthaven Sam Ratulangi International te komen, zijn er verschillende vervoersopties beschikbaar. Een van de meest gebruikte opties is een taxi. Er zijn taxistandplaatsen buiten de terminal waar u een taxi kunt nemen naar uw bestemming in Manado.

Daarnaast zijn er ook enkele hotels die pendeldiensten aanbieden van en naar de luchthaven voor hun gasten. Informeer bij uw hotel naar de mogelijkheden en boek indien nodig vooraf een pendeldienst.

Als u liever zelf wilt rijden, zijn er autoverhuurbedrijven beschikbaar op de luchthaven waar u een auto kunt huren voor uw verblijf in Manado.

Kortom, Sam Ratulangi International Airport is een belangrijke luchthaven in Noord-Sulawesi, Indonesië. Met een breed scala aan luchtvaartmaatschappijen en faciliteiten, biedt het reizigers een comfortabele en handige reiservaring. Of u nu naar Manado reist voor zaken of plezier, de luchthaven zorgt ervoor dat uw reis soepel verloopt.

Gerelateerde vliegvelden