Sultan Mahmud Badaruddin II Airport


Luchthaven Sultan Mahmud Badaruddin II

Luchthaven Sultan Mahmud Badaruddin II

De Luchthaven Sultan Mahmud Badaruddin II, ook wel bekend als Palembang Airport, is de belangrijkste luchthaven in de provincie Zuid-Sumatra, Indonesië. Het is een internationale luchthaven die ligt in de stad Palembang, op het zuidelijke eiland van Sumatra. De luchthaven is genoemd naar Sultan Mahmud Badaruddin II, een voormalige sultan van Palembang.

Adres

Het adres van de Luchthaven Sultan Mahmud Badaruddin II is Jl. A. Yani, Talang Betutu, Kec. Seberang Ulu I, Kota Palembang, Sumatera Selatan, Indonesië

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
Garuda Indonesia Jakarta, Medan, Surabaya
Batik Air Jakarta, Denpasar
AirAsia Kuala Lumpur, Penang

Faciliteiten

De luchthaven beschikt over verschillende faciliteiten voor het comfort van de reizigers. Er zijn winkels waar je kunt winkelen voor souvenirs en lokale producten. Daarnaast zijn er ook verschillende eetgelegenheden waar je kunt genieten van lokale en internationale gerechten. Voor degenen die behoefte hebben aan een plek om te ontspannen of te werken, is er een lounge beschikbaar waar je kunt genieten van comfortabele zitplaatsen en wifi. Er is ook een geldwisselkantoor en een geldautomaat voor het gemak van de reizigers.

Transportopties

Er zijn verschillende transportopties om van en naar de luchthaven te reizen. Een populaire optie is het nemen van een taxi. Taxi’s zijn gemakkelijk beschikbaar buiten de luchthaven. Er zijn ook shuttlebussen die regelmatig van en naar de luchthaven rijden en pasagiers naar verschillende bestemmingen in Palembang kunnen brengen. Als je de voorkeur geeft aan een meer persoonlijke service, kun je ook een privéchauffeur regelen of een auto huren bij een van de vele autoverhuurbedrijven die in de buurt van de luchthaven te vinden zijn.


Gerelateerde vliegvelden