Surabaya (SUB)

Welkom bij Luchthaven Surabaya (SUB)

Luchthaven Surabaya, ook bekend als Juanda International Airport, is de derde drukste luchthaven van Indonesië. Gelegen in Sidoarjo, een stad in Oost-Java, is deze luchthaven een belangrijke hub voor zowel binnenlandse als internationale vluchten.

Adres:

Luchthaven Surabaya

Juanda Street No.1, Sedati, Sidoarjo,

Oost-Java 61253, Indonesië

Belangrijkste Luchtvaartmaatschappijen:

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen Land
Garuda Indonesia Nationaal en internationaal Indonesië
Lion Air Nationaal en internationaal Indonesië
AirAsia Nationaal en internationaal Maleisië

Luchthaven Surabaya biedt een breed scala aan faciliteiten om uw reiservaring zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn diverse restaurants, cafés en winkels waar u kunt genieten van een maaltijd, een kopje koffie kunt drinken of souvenirs kunt kopen. Daarnaast zijn er geldautomaten, wisselkantoren en een postkantoor beschikbaar voor uw financiële behoeften.

Als passagier kunt u gebruik maken van gratis wifi terwijl u wacht op uw vlucht. Er zijn ook oplaadpunten voor mobiele apparaten verspreid over de luchthaven.

Voor zakenreizigers zijn er vergader- en conferentiefaciliteiten beschikbaar, evenals lounges waar u kunt ontspannen en werken.

Transportopties:

Taxi’s: Buiten de terminalgebouwen zijn er altijd taxi’s beschikbaar die u naar uw bestemming kunnen brengen. Het is raadzaam om een betrouwbare taximaatschappij te kiezen en de prijs van tevoren af te spreken. Een enkele reis naar het centrum van Surabaya duurt ongeveer 30-45 minuten, afhankelijk van het verkeer.

Autoverhuur: Als u liever zelf rijdt, kunt u een auto huren bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Dit geeft u de vrijheid om de stad en de omliggende gebieden op uw eigen tempo te verkennen.

Openbaar vervoer: Er zijn ook verschillende openbaarvervoersmogelijkheden van en naar de luchthaven. U kunt gebruik maken van de shuttlebusdiensten die regelmatig rijden tussen de luchthaven en verschillende delen van Surabaya. Daarnaast zijn er ook treinen en bussen beschikbaar, maar houd er rekening mee dat deze opties mogelijk minder frequent zijn.

Luchthaven Surabaya (SUB) is een belangrijke toegangspoort tot de stad en de omliggende gebieden. Met uitgebreide faciliteiten en verschillende transportopties, is het een gemakkelijke en comfortabele luchthaven voor reizigers vanuit de hele wereld.


Gerelateerde vliegvelden