Florence Peretola Airport (FLR)

Florence Peretola Airport (FLR)

Introductie

Florence Peretola Airport, ook bekend als FLR, is het belangrijkste vliegveld van Florence en is gelegen in de Italiaanse regio Toscane. Het is een moderne luchthaven die jaarlijks miljoenen passagiers bedient, voornamelijk afkomstig uit Europa. Met zijn uitstekende faciliteiten en gemakkelijke bereikbaarheid is FLR de ideale keuze voor reizigers naar Florence en omliggende gebieden.

Adres

Het adres van Florence Peretola Airport is Via del Termine, 11, 50127 Firenze FI, Italië.

Luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Bestemmingen
KLM Amsterdam, Nederland
Lufthansa Frankfurt, Duitsland
British Airways Londen, Verenigd Koninkrijk

Faciliteiten

FLR biedt een scala aan faciliteiten en diensten om het comfort van passagiers te verbeteren. Enkele van de belangrijkste faciliteiten zijn onder andere duty-free winkels, restaurants, VIP-lounges, geldautomaten, autoverhuur en gratis wifi in de terminal. Er is ook een informatiebalie beschikbaar waar reizigers terecht kunnen met vragen of voor algemene assistentie.

Transportopties

Voor reizigers die naar het centrum van Florence willen, zijn er verschillende transportopties beschikbaar vanaf FLR. De meest handige optie is het nemen van een taxi, die direct beschikbaar is buiten de terminal. Een andere populaire optie is het nemen van de tram die verbinding maakt met het treinstation van Florence, van waaruit men verder kan reizen naar verschillende bestemmingen in de stad en daarbuiten.

Daarnaast zijn er ook frequente busverbindingen tussen de luchthaven en het centrum van Florence. Deze bussen bieden een betaalbare en betrouwbare manier van vervoer naar de stad. Voor reizigers die hun eigen voertuig willen hebben, is er ook een autoverhuurdienst beschikbaar op de luchthaven.

Gerelateerde vliegvelden