Linate Airport

Linate Airport

Algemene informatie

Linate Airport, ook wel bekend als Aeroporto di Milano Linate, is een van de belangrijkste luchthavens van Milaan, Italië. Het ligt op ongeveer 7 kilometer ten oosten van het stadscentrum van Milaan. Met zijn centrale ligging trekt Linate Airport veel reizigers aan, zowel binnenlandse als internationale. De luchthaven is vernoemd naar Enrico Forlanini, een Italiaanse vliegtuigpionier.

Adres

Linate Airport

Viale Enrico Forlanini, 20090 Segrate MI, Italië

Belangrijkste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij Code
Alitalia AZ
Lufthansa LH
Air France AF

Voorzieningen

Linate Airport biedt diverse faciliteiten om het reizigerscomfort te garanderen. In de terminal vindt u winkels, duty-free verkooppunten, restaurants, cafés en een speciale VIP-lounge. De luchthaven beschikt ook over geldautomaten, wisselkantoren, bagagekluizen, een medisch centrum, een kapel en gratis WiFi-toegang voor passagiers.

Vervoersmogelijkheden van en naar de luchthaven

Reizigers hebben verschillende opties om van en naar Linate Airport te reizen. Hier zijn enkele veelgebruikte vervoersmogelijkheden:

Bus: Er zijn verschillende buslijnen die regelmatig tussen Linate Airport en het stadscentrum van Milaan rijden. Dit is een handige en betaalbare optie voor reizigers die het openbaar vervoer verkiezen.

Taxi: Taxi’s zijn direct beschikbaar bij de aankomsthal van de luchthaven. Het is een handige en snelle manier om naar uw bestemming te reizen, maar houd er rekening mee dat de tarieven hoger zijn dan bij andere vervoersmiddelen.

Huurauto: Verschillende autoverhuurbedrijven zijn aanwezig op de luchthaven, waardoor het mogelijk is om een auto te huren en op uw gemak Milaan en omgeving te verkennen.

Parkeren: Linate Airport biedt parkeermogelijkheden voor zowel kort als lang verblijf. Er zijn verschillende parkeerterreinen beschikbaar, op loopafstand van de terminal.

Met zijn wereldklasse faciliteiten en uitstekende verbindingen is Linate Airport de ideale luchthaven voor reizigers die Milaan bezoeken. Of u nu naar de stad reist voor zaken of plezier, Linate Airport zorgt voor een soepele en comfortabele start van uw reiservaring.

Gerelateerde vliegvelden